Следвайте ни

След Гошо от Почивка: Испански рапър възпя Стоичков

viber icon

Христо Стоичков получи поредно признание за популярността си в Испания, където през годините си спечели милиони фенове с екипа на Барселона. Сега Камата бе възпят от известния рапър Sule B, който има много фенове не само в родината си, но и в Европа. Изпълнителят пусна видео от песента си „Стоичков“ в платформата „You Tube“ и вече трупа популярност. В клипа се виждат кадри от кариерата на българската легенда с екипа на Барса. Още в самото на начало се чуват думите „Осмицата на Христо“ и „Златната топка“.

В песента на Sule B, която е записана заедно с рапъра Хуанчо Маркес, се чуват и имената на други легендарни футболисти - Роналдо (бразилеца) и Ерик Кантона. Споменава се и Касиус Клей - християнското име на боксовото величие Мохамед Али.

Трябва да се отбележи, че това не е първата рап песен, която възпява Христо Стоичков. Популярният Гошо от Почивка отдавна има песен за Камата - "Ицата Стоичков". Изразът на легендарния футболист „Ту партс, съмтаймс люн, съмтаймс уин“ пък попадна в текста на парчето „Неска фен съм ти“ на Сантра и Кристо.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?