Следвайте ни

След години вражда: Рачков награби Слави и го срази със страшно признание СНИМКИ

viber icon

Комикът Димитър Рачков влетя в студиото на вечерното шоу на Слави Трифонов и буквално се хвърли на врата на водещия. Актьорът бе специален гост на предаването.

Новината, че ще е в шоуто, буквално хвърли в смут всички и стана повод за бурни дискусии има ли нещо по-специално зад участието му и ще изгрее ли предаването за гафове "Господари на ефира" в телевизията на Трифонов. 

„Знаеш ли колко години чакам това нещо. Ти си ми идол. И на Маги съм го казвал”, сподели шеговито Рачков, обсипвайки гологлавия водещ с прегръдки и целувки."Слави Трифонов и Маги Халваджиян ми предложиха работа в един и същи ден през 2004 г. Сега съжалявам, че избрах другия отбор", добави актьорът.  А Слави сподели, че повече няма да съди шоуто за гафове „Господари на ефира”."Имах прозрение, че нещата, които ни свързват, са повече от тези, които ни разделят. Прозрението ми дойде, след като спрях да правя предаване в bTV. Сега вече сме приятели", каза Трифонов.

В предаването се включи и продуцентът Магърдич Халваджиян.Той също потвърди, че томахавката между него и учиндолеца е заровена. "Не сме се виждали 12-15 години", каза продуцентът. 

„Героите идват и си отиват, но легендите са вечни”, обърна се Халваджиян към Трифонов, приемайки поканата на гологлавия водещ за кафе.

Коментари (1)

Петко

13.02.2020 | 18:37

Не ги разбирам съвременните "образоеани" журналисти. по отношение красотата и интелигентността на речта им. Що за израз е това : "страшно признание". Защо тази дума "страшно" се използва и за хубавите и за лошите неща от живота. Това от много ум или от простотия се прави.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?