3906

След фурора в Капките: Владо Зомбори къса с театъра, решил е да...

„Не изключвам да навляза и в музикалните среди. Скоро с екипа ми ще седнем, ще говорим и ще решим какво да правя“, признава актьорът

 

Победителят в шоуто за имитатори „Като две капки вода“ Владимир Зомбори обмисля да се включи в певчески проект след фурора, който предизвика в предаването, пише „Галерия“.

„Не изключвам да навляза и в музикалните среди. Скоро с екипа ми ще седнем, ще говорим и ще решим какво да правя“, признава актьорът.

Досегът му с пеенето е отдавна, защото го помним като финалист от един от сезоните на X-Factor. Влади намира и друго прелюбопитно приложение за гласа си преди години. Той е одобрен от американските продуценти и спечелва кастинга да озвучи на български младия Хан Соло (актьорът Олдън Ерънрайх) за суперпродукцията „Соло: История от „Междузвездни войни“.

Отскоро Зомбори има и свой агент.

Когато дошло предложението за такъв, той се съгласил, защото за него един актьор не трябва да преговаря за пари. Така се обезмисля образът му на творец. Случвало се е да отказва главна роля заради заплащането .„Въпреки че излъчване в  праймтайма щеше да ми донесе популярност. Отказвал съм неведнъж. Знам си цената и не мога да правя компромиси със себе си и да клекна“, категоричен е Владо, който обмисля да излезе и на свободна практика и вече да не е щатен актьор в Малък градски театър „Зад канала“.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?