2374

След "Фермата": Иван сбъдва мечтите на гаджето си и без 100 000 лв.

Иван Трифонов беше един от най-противоречивите участници в последния сезон на „Фермата“. От една страна, той спечели доста почитатели с мъжкарското си поведение. От друга обаче, доста хора не харесаха изблиците му на егоизъм. След края на аграрното риалити, в което Иван остана далеч от заветните 100 000 лева, „младата надежда“ продължава по пътя си. И изглежда този път няма да го върви сам, а в компанията на очарователното си гадже.

Звездомира, приятелката на Иван, наистина е готова да отиде с него навсякъде. Двамата имат даже традиция, която ги кара посред зима да правят нощно качване на Черни връх. Екстремното приключение е част от празнуването на рождения ден на хубавицата, стана ясно от репортаж на bTV.

Двамата имат две кучета, едно от които е прибрано в тежко състояние от улицата. Именно с животните е свързана и една от мечтите на Иван и Звездомира. Те искат да направят зоомагазин, от който обаче полза да имат и бездомните животни. Иван не скри, че наградата от „Фермата“ много би улеснило изпълнението на тази цел. Той обаче от самото начало си мислел, че няма как да излезе победител.

„По-скоро не се харесах в предаването, като се гледах. Егото ми пречи да се отпусна“, така описа впечатленията си участникът във „Фермата“. Приятелката му пък каза, че ѝ е липсвал много, докато е бил във формата, а тя го е подкрепяла през цялото време. Не е изключено и самата Зведомира да потърси изява във „Фермата“ или в друго популярно предаване от този тип.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?