46

След "Фермата" и закачките с Яни: Лилия Семкова най-после показа...

Участието й във "Фермата" събра на хубавицата много нови фенове, а закачките с Яни продължават и след шоуто  

Лилия Семкова представи най-новия си проект, озаглавен „Молитва за любов“. Талантливата певица, която се отличи в предаването "Фермата", прави своеобразен подарък за всички почитатели на хубава музика в Деня на виното и любовта – 14 февруари. 

Бесарабската българка от няколко месеца работи върху песента и видеото към нея. Музиката е на Петьо Василев, текстът е дело на Славена Шуганова, а аранжиментът на Любомир Иванов – JKro и Николай Тошев. Голямата изненада в проекта е участието на световноизвестния тромпетист Марко Маркович, който пристигна специално за снимките на видеото, за да изненада своята колежка. Миксът и мастерингът са поверени на барабаниста на Ку-Ку Бенд Венелин Венков.

Клипът към „Молитва за любов“ е заснет изцяло в кинематографски стил от екипа на режисьора Людмил Лазаров. Красивите зимни кадри подсилват приказната история за любовта – такава, за каквато всеки човек мечтае. Дали е истинска или само сън, може да разберете, проследявайки сюжетната линия във видеото.

„Не мога да скрия вълнението си от премиерата на моята най-нова песен. Много дълго време аз и целият екип работим върху всеки детайл, за да може крайният резултат да удовлетвори всички ни. Имахме намерение да представим „Молитва за любов“ още през декември, но не съжалявам за избора си да я забавим. Убедих се, че всичко трябва да се случи в определен момент и колкото повече човек пресира нещата, толкова по-трудно става. Сега съм щастлива и бих искала да подаря тази песен на всички, които като мен очакват любовта да се появи“, сподели Лилия Семкова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?