Следвайте ни

След "Фермата": Главата на Данчо не увря, ето какво направи с Даяна

viber icon

Фокусникът Данчо, който отпадна от "Фермата" след битка със Стоян, след излизането си се обадил най-напред на Даяна Ханджиева, а не на годеницата си Камелия. В предаването "Преди обед" той разказа повече за участието си и за отношенията си с актрисата.

"Не съм го подценил Стоян. Поздравления за наистина мъжката битка. Стоян беше изключително достоен съперник", каза Данчо. "Чисто психологически загубих. Стоян в 10 от 11 битки ще го бия винаги. Но не сега", допълни той. "Виждам много неща, които бих желал да променя в мен, въпреки че съм на 40 години. Например, да бъда много по-сдържан и много по-търпелив", сподели още Данчо.

"Когато имаш симпатии към един човек, в тази затворена среда нещата се случват по съвсем различен начин. Много малко хора могат да го разберат - единствено хората, които са били вътре и поставени в такава ситуация. Само те могат да разберат защо човек се държи по подобен начин. Навън аз не бих се държал по подобен начин", разказа той. "Аз се влюбих в Даяна. Бях готов да зарежа всичко с Камелия наистина. Не се чувствам по никакъв начин балък", допълни Йордан.

"За мен най-важното нещо, което спечелих от "Фермата", е Даяна като приятел. Тя е много истински човек. Голяма рядкост са такива хора", сподели той.

След напускането на "Фермата" той първо се обажда на шофьор, който да го вземе. "След това се обадих на Даяна. Камелия ме посрещна нормално. В прекрасни взаимоотношения сме с Камелия. Доверието едва ли съм си върнал у нея", каза Данчо.

"Не съм влюбен в Даяна, да речем - много добри приятели сме. Спечелих още повече приятели след "Фермата", допълни той.

"Пожелавам на всички политици да бъдат толкова отворени и да умеят да показват слабостите си, защото това показва, че сме истински хора. Аз винаги съм бил истински и откровен", каза Данчо, който е общински съветник.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

MOLI

MOLI

13.12.2020 | 20:17

МАЗЕН,ГНУСЕН ТИП.СЕЛСКИ БЕГ.НЯМАШ МЯСТО ПРИ ДАЯ!!!

Отговори
1 0
Георгиев

Георгиев

11.12.2020 | 10:53

Манипулатор

Отговори
1 1
Георгиев

Георгиев

11.12.2020 | 10:51

Такива хора пробиват в политиката.Габрово си лепна голямо лике.

Отговори
1 0
Георгиев

Георгиев

11.12.2020 | 10:47

Такива хора пробиват в политиката

Отговори
0 0
jjj

jjj

10.12.2020 | 20:55

Аци, цвайци - дрън!! Ти си идно голяяяяямо лай.о !! Мухльо, ревльо и срам за мъжкото съсловие!! Малко те е бил Стоян, а и който те беше хванал щеше да те спука от бой! Просто има късмет да пролазиш до края с голямата си уста и простия си акъл!! Голям боклу..к!!

Отговори
5 1
Виолета Павлова

Виолета Павлова

10.12.2020 | 20:39

По-добре да е занимава само с фокусите си ,а не с жени -не става!

Отговори
5 0
майна

майна

10.12.2020 | 18:57

смешник манипулатор

Отговори
11 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?