1939

След "Ергенът": Александра разтърси с това признание за чувствата си към Виктор ВИДЕО

Една от най-обсъжданите участнички от "Ергенът" - хипнотерапевтът Александра Гърдева, която беше и любимка на зрителите, проговори откровено за чувствата си към Виктор Стоянов пред камерата на woman.bg.

Въпреки че Алекс не стана победителка в предаването, тя неведнъж е споделяла, че се чувства като такава пред самата себе си. В крайна сметка да отстояваш принципите си и да стоиш зад решенията си са някои от най-важните качества, които една жена може да притежава.

Александра разкри преживяванията си в "Ергенът", за нещата, които би променила, ако можеше да върне времето назад, за любовта към психологията и за това какво точно представлява хипнотерапията.

"Може би виждам една грешка в себе си. Може би я имам и в личната си комуниакция. Аз не обяснявам прекалено добре какво се случва" - споделя Алекс.

"Най-интересното, мисля, че не съм го казвала така е, че аз много харесвах Виктор. Аз бях влюбена в него, когато му отказах розата" - казва още тя. "Наистина бях влюбена в него ужасно много. Въпросът е, че себе си харесвам повече".

Дали двамата с Виктор са се събрали след предаването, как се е запознала с майка му и какво още се случва в живота на Александра - можете да разберете ако изгледате цялото видео Т У К:

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Анонимен

Анонимен

09.06.2022 | 11:28

Нали уж е с , дисклексия,,как е завършила . психология????

Отговори
0 0
Стига

Стига

09.06.2022 | 02:10

с коментари за тъпото предаване, за гейя ерген и за тази озъбена, недипломирана, псевдокрасавица. Досаждате вече отдавна.

Отговори
4 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?