Следвайте ни

След две бебета в триото: Избраха "Сопрано" за знаменитост на 2020-а

viber icon

Пловдивското дамско трио "Сопрано" беше отличено с наградата “Знаменитост на годината 2020” в категория музика. Призът им бе присъден за песента “Има надежда”, която е със социална насоченост и подкрепя благородните каузи в помощ на семействата с репродуктивни проблеми.

“Не можем да опишем радостта и вълнението си, че получаваме тази награда именно в годината, в която в триото ни се родиха две бебета. От сърце изпращаме цялата си любов към всички, които очакват своето мъничко чудо! Никога не забравяйте, че винаги има надежда“, споделиха с вълнение певиците след награждаването и публикуваха видео от него в своята официална страница във Facebook.

Официалната церемония бе уважена от Петя Вардева, която бе в компанията на малката си дъщеря, и Биляна Андрончева - Джалева. Те изказаха благодарност и от името на своята колежка Габриела Пеева, която не успя да присъства на награждаването, защото само преди дни стана майка на момиченце, което със съпруга си нарекоха Саня. Песента “Има надежда“ на трио "Сопрано" се представи в навечерието на Коледните празници през 2018 година, а официалната лайв премиера на песента се състоя в Народното събрание.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?