49

След Диляна Попова: Вижте какво прави Блатечки с колежката си Мария Сапунджиева

Асен Блатечки и Мария Сапунджиева гостуват с новата комедия „Ревност“ в Дома на културата, като билетите за нея вече са в продажба. Интелигентен хумор, енергичен сюжет и запомнящи се герои ще видят пловдивчани в комедията на Сам Бобрик. Тя е премиера на театрална къща „Вива арте“ за сезон 2022/2023 и ще бъде играна в Пловдив за първи път.

“Ревност“ ще гостува на пловдивска сцена на 27 февруари от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов“. Продажбата на билети започна вчера на касата на „МаскАрт“ в Дома на културата.

В главните роли в „Ревност“ - след седемнайсет години бляскаво партньорство в пиесата "Омайна нощ" - отново ще видим обичаните актьори Асен Блатечки и Мария Сапунджиева. Двамата любимци на публиката от години си партнират на сцената, а приятелството им в театъра и в живота е гаранция за успеха на съвместните им проекти. Забележително място в екипа намират и талантливият Стефан Иванов, и младата звезда на ДТ "Адриана Будевска“ - Пепа Николова.  А нюансите на тъга, смях и абсурд в сюжета са умело подчертани от режисьора Борислав Чакринов.

Браян е напълно доволен от еднообразието на брачния живот, но Мери търси повече емоции в неособено вълнуващото си ежедневие и ги намира, когато най-неочаквано на прага на дома им се появява бившето й гадже от колежа Питър… Или пък той съществува само във фантазиите ѝ? А ще успее ли младичката Тори, представяща се за въображаемата любовница на Браян, да възпламени отново искрата в позавехналите семейни отношения?

Отговор на този и други въпроси за ревността, брака и живота ще ви даде романтичната комедия „Ревност“, която ще внесе свеж полъх в забързаното ви ежедневие и може би ще ви се прииска да имате и вие такива фантазии. Запазената марка на спектаклите на театрална къща “Вива Арте” са съвременните истории, в които сюжетът, героите и обстановката стигат най-лесно до всеки човек. „Ревност“ е поредното доказателство за това.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?