71

След битките в „Хелс Китчън“: Готвач на Гала взе ресторанта на Токев СНИМКА

Един от кулинарите в предаването „На кафе“ и сребърен медалист в „Хелс Китчън“ сезон 3 - Атанас Балкански, взе ресторанта на шеф Андре Токев в една от пресечките на бул. „Витоша“, пише „Телеграф“.

Ремонтът на заведението тече усилено и наши източници ни увериха, че откриването по всяка вероятност ще е до края на този месец. 

Помещението дълго време бе стопанисвано от Токев, който има още един ресторант в столицата, но така и не стана ясно защо е затворил този.

Заведението ще е изцяло ремонтирано и с хубава градина, разкриха още запознати. Самият шеф Балкански идвал почти всеки ден, за да наблюдава докъде стигат майсторите.

Преди няколко дни той публикува снимка с непознато момче, което по всяка вероятност е негов съдружник, а под кадъра написа: „На път сме да се разраснем. На път сме да осъществим още една наша мечта. Поставяме началото на нов проект, за който се подготвяме, работейки рамо до рамо, години наред“. 

Припомняме ви, че Наско и съдружникът му стопанисват от няколко години и друг ресторант в София, който върви изключително успешно. Чести посетители на Наско са колегите му от „На кафе“. Балкански е един от най-добрите кулинари у нас, макар да не парадира с това и по-скоро остава в сянка.

Той успя да стане любимец на зрителите и по време на участието си в „Хелс Китчън“, където обаче се наложи да се задоволи с второто място, а победата грабна Реджеп Бадев. Днес обаче Наско може да се похвали, че е един от най-успелите участници във формата.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?