Следвайте ни

След 8 месеца мъка: Пловдивчанин върна Благо Джизъса в Инстаграм

viber icon

Бившият футболист Благой Георгиев най-сетне се завърна в социалната мрежа. След дълга борба, продължила 8 месеца, звездата успя да възстанови откраднатия си Instagram профил.

Хакерите, които придобиха достъп до акаунта на футболиста, бяха победени от неговия екип, ръководен от пловдивчанина Благовест Русков, и развръзката на тази неприятна история ​настъпи благополучно. Русков се свързал с централата на Инстаграм и за щастие проблемът на Георгиев бил решен. 

Достъпът до данните на Благой Георгиев в мрежата представлява интерес за хакерите поради големия брой последователи и наличието на верификация. Старият-нов профил започна да се попълва с актуално съдържание от ежедневието на звездата. От него се вижда, че Джизъса е много щастлив и използва всяка минута да отдели време за децата си, като ги води на разходки и почивки в планината. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?