3906

След 24 години любов: Обичана сръбска певица слага край на брака си

Култова сръбска звезда слага край на брака си. Феновете ѝ са в шок от новината, а сама тя не скрива сълзите си от тежкото решение, което е взела.

 „Много ми е тежко“, споделя Драгана Миркович, жалейки за дългогодишния си брачен партньор Тони Биелич.

От информацията в сръбските медии става ясно, че  документите за развод с Тони е подала тя. Двамата издържаха 24 години заедно и имат две деца.

Певицата призна, че с Тони живеят разделени от три години, а сега за първи път заговори за брака им и се разплака пред камерите, пише Телеграф.

"Това е много труден период за мен, също като през 90-те години. Много трудно го преживявам, но когато е най-трудно, тогава съм най-силна – каза Драгана и избърса сълзите си пред журналистите.

Тя не скри, че ѝ е изключително тежко от разпада на семейството ѝ.

Като човек, който е изградил целия си живот върху честност, чувствам морално задължение да се обърна към цялата общественост днес. С голяма тъга трябва да ви съобщя, че подадох молба за развод", бе откровена докрай Драгана.

"От доста време връзката ми с Тони не е това, което беше, а последните три години на практика водим отделен живот и не живеем под един покрив.

Въпреки всички непреодолими различия, в името на семейството ми и тъй като съм възпитана по този начин, направих всичко, за да спася общността, която някога сме имали. С течение на времето обаче тази пропаст стана по-голяма и осъзнах, че нанасяме повече щети на близките си, като насилствено стоим в нещо, което не работи дълго време, отколкото като сложим край на брака си.

Със сигурност оставам вярна на принципите си, на начина си на живот, както оставам вярна на семейството и публиката си и винаги ще уважавам Тони като баща на децата ми и човек, с когото съм прекарала много красиви години.

Поради всичко това, това е единственото ми обръщение във връзка с решението ми. Благодаря на медиите за съдействието до момента и ви моля да уважите това решение и да не увеличавате тежестта на момента, през който преминава цялото ни семейство.

Надяваме се следващия път да получим много по-добри новини, благодаря ви предварително за разбирането", каза тя в заключение.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Хеви Метъл

Хеви Метъл

29.03.2024 | 08:08

Поредното сведение за поредния отпадък .

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

29.03.2024 | 08:08

Не ми пука ако и да се обеси или гръмне си остава чалгопитек прост .

Отговори
2 0
Reman

Reman

28.03.2024 | 17:46

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 3

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?