49

Слави се отрече от песента за Лена, била на сценаристите

Слави Трифонов е давал обяснения пред Комисията за защита от дискриминация във връзка с песента за Лена Бориславова, която преди месец публикуваха от екипа му. Това обясни самият той в подкаста "При ТоТо".

"Парадоксално, но и сега една песничка, която направиха моите сценаристи, и я пуснаха, притесни дотолкова, че аз днес давах обяснения пред комисия, която днес ме кара да давам обяснения", каза Трифонов, а в последствие обясни, че става въпрос за Комисията за защита от дискриминация, пред които е давал обяснения за "Песен за Лена".

Според него би било по-добре, ако са се подиграли с мъж.

"Трябваше да се оправдавам днес, давах обяснения защо сме направили тази песничка, в която аз въобще не участвам", разказа Слави. Епизодът е заснет на живо пред публика миналата сряда.

"Нищо не се е променило. Това е много тъжно. Някаква песничка, някакви хора пеят нещо и това фрустрира до такава степен, че мен също ще ме дават на Европейската комисия за тази песничка", обясни Трифонов.

След като песента за бившата говорителка на кабинета "Петков" излезе, тя обяви, че ще съди Трифонов. Сценаристите пък обясниха, че нямат общо с песента, а тя била "народно творчество", на което се натъкнали. По-късно хората на Слави пуснаха и песен за бившия премиер Кирил Петков, където възпяват и баща му.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Лена мустаката хиена

Лена мустаката хиена

21.02.2023 | 21:15

шорошоядски комсомол

Отговори
1 1
глупости

глупости

25.02.2023 | 18:50

По голям комсомолец има ли от тебе бе кьосе!

Отговори
0 1
Ни чул, ни видял

Ни чул, ни видял

21.02.2023 | 14:41

Песента е създадена от негови подчинени. Но у нас винаги е така - на всички нива - колективна безотговорност. Видя дебелия и ... С една дума - селски идиотин.

Отговори
9 3
Татяна

Татяна

21.02.2023 | 14:17

Скрий се бе човек, мазохист ли стана да изпитваш удоволствие да те поздравят на майка при всяко появяване в нета.

Отговори
9 4

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?