Следвайте ни

Слави с 29-годишно гадже, мама Здравка му разказа играта

viber icon

Без шумно тържество, но придружен от най-близките си и може би от нова тръпка, отбеляза Слави Трифонов своя 54-и рожден ден. Той празнува в Плевен при семейството си.

Този път Дългия не отишъл на гости на майка си и сестра си сам, а в компанията на младата си любовница. Става дума за атрактивната блондинка Мартина Джорджевич, която от приблизително 5 години споделя компанията на учиндолеца. Самата Мартина потвърди, че е била на семейната сбирка в Плевен като пусна снимка от центъра на града точно на рождения ден на Трифонов. Но и нейната орис не е лека, разкриват запознати с нрава на Трифонов. 

В годините, в които блондинката кръжи край него, тя била подлагана на ежедневни тестове от параноичния и деспотичен учиндолец, който непрестанно изпитвал доверието й. Най-после тя заслужила да бъде представена на майка му Здравка, която отдавна копнеела да посрещне снаха в дома си. Неслучайно към снимката си от Плевен Мартина публикува и философски разсъждения по отношение на доверието между двама души. 

На семейния празник и представянето й пред фамилията на Трифонов присъствали още каката на Слави - Петя, както и съпругът и синът й. В града шушукат, че мама Здравка не останала много доволна от кандидат-снахата, най-вече защото й се сторила твърде млада. Мартина е с цели 25 години по-млада от Трифонов и няма професия. Двамата се запознаха през 2015 година в най-популярния столичен фитнес център. Само няколко месеца след първата им среща тя се нанесе в баровския му мезонет, разполагащ с частен асансьор. Тогава Мартина прекрати работата си във фитнеса по негово настояване. 

Освен това смени изцяло приятелския си кръг и живее в пълна изолация. Срещала се единствено с майка си на обеди и вечери в престижни столични ресторанти, а масрафът се поемал изцяло от Трифонов, пише Ретро. Саможертвата обаче си заслужавала, защото скъпите подаръци не закъснели и съвсем не се свеждали до повече джобни пари за харчене. Мартина се къпе в лукс и хвърчи с луксозна лимузина мерцедес. 

Коментари (8)

Интелигентен

Интелигентен

30.10.2020 | 20:13

Нямала професия...???-,а Слави има ли?Нямат,никакво,никакво значение годините/голямата разлика.Но.......това което е обяснено,Аз подразбирам,че тя живее при/с него,само и единствено-ДА МУ ХАРЧИ ПАРИТЕ.Не пише нищо:- Стараят ли се,правят ли нещо ДА ИМАТ ДЕЦА. И дали Слави я...обръща,ха по гръб,ха по корем,-дали прави нещо?Говори се, че е болен.

Отговори
16 7
Валентин ангелов

Валентин ангелов

30.10.2020 | 19:55

И тази заблудена овца , ще щипне.При педе@унгели никой не стои.

Отговори
11 6
Стоян

Стоян

30.10.2020 | 18:29

Дано са щастливи. Но се чудя как Така е ?. любов но никога не се случва на :общак:чистач:монтьор,.....Абе на бачкатор.? Питам за един приятел

Отговори
13 4
Иван

Иван

30.10.2020 | 17:20

Голям праз

Отговори
9 2
Иван

Иван

30.10.2020 | 17:19

Това всичко е временно.След време , тя ще го направи бедняк

Отговори
19 3
Еми, ако е глупак...

Еми, ако е глупак...

30.10.2020 | 22:39

Но той специално е сметкаджия, а от статията разбирам и че е психопат. Тя изглежда по-стара за възрастта си, грубовата, "изхабена, амортизирана" и явно без мозък, и достойнство. Лоша комбинация...

Отговори
14 3
Снежана

Снежана

30.10.2020 | 15:12

Слави,как ще живеете си лично ваш избор,какво казват хората не е важно.Пожелавам ВИ да имате бебета,директно 2.Ще бъдеш страхотен баща..

Отговори
32 15
Eva

Eva

30.10.2020 | 13:44

Една жена постави ли се в положение на държанка,хубаво няма да види.А Слави ,явно си е комплексар,щом я спира от работа и я изолира от всички.

Отговори
61 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?