71

Слави разтърсен от скръб! Изненада го лоша новина СНИМКА

Слави Трифоов написа трогателен пост заради кончината на американския актьор Рей Лиота, който си отиде вчера от този свят на 67 години. Дългия припомня, че звездата от "Добри момчета" му е гостувал в предаването преди време.

"Вчера почина Рей Лиота - велик американски актьор, участвал във велики американски филми. Дали сега ще си кажете: "И какво като е починал Рей Лиота? Нерде Ямбол, нерде Стамбул?" Еми, да, ама аз го познавах. Той ми беше на гости в шоуто през 2003 година, освен това вечеряхме заедно и си говорихме много - и за Холивуд, и за света, и за България. 

А през цялото време, докато водех това шоу 20 години, през цялото време аз съм бил като ваш представител. Като част от вас. И нито ви лъжа, нито еквилибрирам с думите. Наистина така съм се чувствал.

Така че, като Рей Лиота ми е бил на гости на мен, ви е бил на гости и на вас. И този велик актьор, участвал във филми на Мартин Скорсезе, заедно с Робърт де Ниро, е бил у вас. И затова сега ми е мъчно, че един наш гост, който ни уважаваше и обичаше България, е починал. Светла му памет."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тато

Тато

29.05.2022 | 10:55

Този какво се хвали . Добре ,че разни други хора правиха концерти или идваха артисти за снимки тука . Иначе нямаше как да ги покани. Нали съм го виждал как се молеше на онези гърци да пее с тях и на Луи Чайлд да го включи в негов роман.

Отговори
1 0
Paula Fox

Paula Fox

28.05.2022 | 17:12

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
0 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?