Следвайте ни

Слави пред срив! Ето какво направи Виктор Калев с Нели Петкова СНИМКИ

viber icon

Виктор Калев за пореден път показа, че държи много на колежката си Нели Петкова, с която има и доста запомнящи се дуетни парчета.

Актьорът, който впечатлява с имитациите си на различни популярни личности, е решил да подаде ръка на блондинката, за да не изпада в ситуация на безпаричие. За целта й е дал работа, след като Слави Трифонов все не склонявал и сменял темата.

Припомняме, че Нели Петкова напусна "Шоуто на Слави" преди цели 9 години, защото искаше да опита нещо ново и да направи самостоятелна кариера. Тя обаче, не й потръгна особено и ето, че красавицата е в обсега на Дългия, който поне засега се прави на ударен по въпроса ще върне или не гласовитата блондинка в екипа си.

За разлика от Слави обаче, Виктор Калев е далеч по-човешки настроен и веднага подал ръка на колежката си. На него му предстои турне "Грамофон", което самият той определя като ретроспекция.

Спектакълът „Грамофон” по същество е ретроспекция на живота на Виктор Калев, в която той играе и някои от старите си скечове при Дългия. Най-вероятно е измислил начин да включи Нели именно в тази част от представлението, което по принцип е моноспектакъл. За първи път Калев ще излиза на сцената заедно с други изпълнители, сред които ще бъде и Нели Петкова.

В моноспектакъла на Виктор Калев взима участие и още една негова голяма приятелка - Тони Димитрова, пише "Уикенд".

show.blitz.bg

Коментари (2)

Гошко

Гошко

23.06.2020 | 07:07

Папкам тее

Отговори
1 2
Кавал Бареков

Кавал Бареков

22.06.2020 | 20:41

ФЕЙК медия-Марица

Отговори
5 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?