Следвайте ни

Славчо Атанасов с троен празник, черпи в парламента

Съпругата и дъщерята са най-хубавият ми подарък от Бога, казва бившият кмет

viber icon

Три в едно ще празнува днес  депутатът от НФСБ и бивш  кмет на Пловдив Славчо Атанасов.  Той става на 52 години, но ще вдига тостове и за св. Валентин и св.Трифон Зарезан.

"Най-големият подарък, който Бог ми даде, е съпругата ми Елена и любимата ни дъщеря Силвия", споделя народният представител. С хубавата Eлена са неразделни близо 30 години и до ден днешен Славчо я гледа влюбено. "И аз улучих шестица от тотото с брака, разбираме се прекрасно и нито веднъж не сме се карали", признава нежната половинка на депутата.

Рожденикът ще почерпи колегите си от парламентарната група и от Комисията ​за младежта и спорта, на която е председател. Довечера по традиция ще се почерпят за здравето на Славчо в  Скутаре в тясна семейна обстановка с родителите и сестра му, Елена и Силвия.  За трапезата ще се погрижи майката на депутата,  докато синът и снахата <210>  се връщат от София.  Елена ще зарадва  обичания си съпруг с ваучер за книги от книжарница „Хермес” на неговия приятел Стойо Вартоломеев. Страстният почитател  на историческа и документална литература  изгаря от нетърпение да се захласне по новите книги, макар че все още е силно впечатлен от  документалния анализ на руския журналист Михаил Зигар за причините, предизвикали Октомврийска революция, със заглавие "Империята трябва да умре".  

"По-добра книга за Русия не съм чел и е написана така, че 1000-та страници се четат на един дъх", описва Славчо Атанасов, който в градския си апартамент и в къщата на родителите си с любов пази над 4000 тома.  

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?