49

Сладко отмъщение: Маданска си го върна тъпкано на Венелин Петков

Николета Маданска може и да се забави с отговора си за стореното от Венелин Петков, но пък какъв е само той! След като остави майката на двете си деца, Петков трябва да й плаща издръжка, но оправната блондинка вече му показа, че може да се справя повече от добре и без негова помощ.

Както вече стана ясно, след Нова година Николета Маданска ще се завърне в ефира на bTV, където работи като спортен репортер. И за разлика от Петков, тя няма как да бъде уволнена поне още две години, тъй като по закон нито една майка не може да изгуби работата си, ако има дете на под 3 г. В момента малкият й син е на 1 г.

Николета има право на още една година платен отпуск, но с намалена заплата. Тъй като вече не е с Венелин Петков и се оправя сама с финансите, тя е решила, че не може да си позволи орязване на заплатата, заради което и се връща на работното си място, пише "Уикенд".

По този начин Маданска сериозно натри носа на бившия си възлюбен, защото със сигурност ще печели повече от него. В момента Петков работи като учител в частно училище, където не взима повече от 1500 лв. на месец. Заплатите в bTV са далеч над тази сума.

Припомняме, че Николета Маданска и Венелин Петков се разделиха преди няколко месеца, а големите проблеми помежду им дойдоха заради нетърпимия характер на журналиста. Засега Маданска се справя отлично без него, освен това родителите й много й помагат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Една майка

Една майка

30.12.2022 | 16:01

Да са живи и здрави родителите ѝ, за да ѝ помагат. Иначе много трудно ще се оправи. Добре, че е взела това решение. Щом един брак тръгне лошо отначалото, така си и продължава. Казвам го от собствен опит.

Отговори
15 1
Хихи

Хихи

30.12.2022 | 15:41

Това с дете до 3г много зависи от фирмите. Колко майки с малки деца ги махнаха при сливането на 2 банки, или при купуването на фирма....не ми се говори.

Отговори
4 1
АЗЛК

АЗЛК

30.12.2022 | 15:30

Тези нито ме интересуват нито са интересни . Аман от разни такива скучни семейни драми и глупости . За някакви си там .!!!!

Отговори
13 3
Кака Сийка

Кака Сийка

30.12.2022 | 15:29

По повод натриването на носа един виц: Жена се гледала гола пред огледалото и си мислела боже какъв корем, какви увиснали гърди, какъв целулит. А мъжът и сладко си хъркал на спалнята. Жена му го погледна зверски и казала : хак да ти е.

Отговори
9 4
не виждам

не виждам

30.12.2022 | 13:36

от написаното как му е натрила носа. Само с парите и двете деца на главата си ли .

Отговори
16 3

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?