71

Сладко отмъщение! Ева Веселинова зачеркна Гала и "На кафе"

"Нямам намерение да се връщам в предаването „На кафе“. Предстоят далеч по- подходящи за мен телевизионни изяви", отговори Ева Веселинова на въпрос би ли работил отново с Гала.

Панелистката в сутрешното шоу на NOVA напусна ефира внезапно преди две години и нито тя, нито Гала тогава коментираха официално постъпката й. Според слуховете водещата и помощничката й били в много лоши отношения. Ева не се разбирала и с останалите коментатори най-вече с Андреа Банда Банда и Юлиан Константинов.

"Никога не сме се карали или имали конфликт с Ева. Да, имали сме много спорове, защото мислим по различен начин. Не знам какво се случва с нея. Следя какво качва в Instagram и оттам се информирам. Когато се разделихме, от сърце й пожелах успехи и да върви по пътя, който си избрала", обясни в ефир Гала месец след като Ева Веселинова си тръгна. По думите й обаче стана ясно, че двете определено не са останали приятелки.

Малко след това Ева уточни, че проблемите в  екипа не са били с Гала, а с коментаторите. Така тя потвърди за скандал между нея и останалите коментатори. Малко след Ева обаче от предаването си тръгна и Андреа Банда Банда, с която видимо не са били в добри отношения. След края на изявите си в „На кафе“ Веселинова се отдаде на майчинството, пише "България Днес".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Поредната

Поредната

25.10.2022 | 20:14

Драма на панелките и любителите на тъпо кафе и глупости за безмозъчни домакини.

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?