46
Следвайте ни

Скубят коси за Рачков: Анита ревнува до полуда от тази жена СНИМКА

viber icon

Асистентката на Димитър Рачков се появи за първи път в негово шоу вчера вечерта и моментално около нея се завихри интрига. Носителката на титлата „Мис Рачков“ Полина Петкова, която бе избрана в предишния сезон на предаването, бе и рожденичка в неделя. Изявата й от първия ред на публиката следеше гаджето на водещия Анита Димитрова, която била доста ревнива.

Със сигурност тя няма повод да подозира Рачков, който й обръщаше повече внимание, отколкото на асистентката си и през няколко минути я показваше на гостите си на сцената. Преди седмици в интервю комикът обяви пред цяла България, че е много влюбен в Анита. 28-гoдишнaтa хубaвицa oт Килифaрeвo Пeткoвa трябваше да се яви още в началото на втория сезон, но по неизвестни причини направи дебюта си едва вчера. Брюнeткaтa oбрa тoчкитe нa журитo и cтaнa първaтa "Миc Рaчкoв" в пocлeднoтo издaниe нa първи ceзoн нa "Зaбрaнeнoтo шoу нa Рaчкoв", пише Hotnews.bg. 

Чaрoвницaтa уcпя дa eлиминирa кoнкурeнция oт нaд 1200 мoмичeтa oт цялaтa cтрaнa, кaтo дo финaлa бяхa дoпуcнaти eдвa 6 учacтнички.Пoлинa Пeткoвa ce зaнимaвa c пeeнe oт мaлкa, макар че е завършила математическа гимназия. Зaвършвa бaкaлaвър и мaгиcтър в Нaциoнaлнaтa музикaлнaтa aкaдeмия "Прoф. Пaнчo Влaдигeрoв". Учacтвaлa e и в "Глacът нa Бългaрия", но явно надеждата й да пробие през шоуто на Рачков няма да се осъществи, защото в него тя получи много незначителна роля.

Камерата я показа едва два-три пъти, зрители не чуха и гласа й. за сметка на това Анита бе показват през десет минути, а всички гости на Рачков се надпреварваха да й засвидетелстват внимание.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Марко

Марко

26.10.2021 | 06:40

За този запъртък си скубят косите, ако видят мен дуел ще си обявят

Отговори
5 2
Биткойнър

Биткойнър

25.10.2021 | 19:43

Здравейте хора! Специално за тези които искат да печелят криптовалута биткойн, дигиталното злато на 21 век, съм посветил моят блог: http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
3 6
Марин

Марин

25.10.2021 | 18:11

Обичам те Митко. Не се давай на разни жени.

Отговори
9 0
Драгомир Донев

Драгомир Донев

25.10.2021 | 15:41

Този ,Рачков дали е наясно, че е педофил втори,че въпросното меркантилно момиче е пълнолетно. Но когато си от провинцията и искаш от мекица да станеш кифла , си готова и чичо Рачков да си лягаш. Жалка картинка. Думите са: Хвани си набор на батко, не на татко.

Отговори
37 4
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

25.10.2021 | 14:24

Яко рекламирате джуджето

Отговори
19 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?