Следвайте ни

Скритите послания в татуировките на Анджелина Джоли

Два реда арабски текст, изписан малко след двойната ѝ мастектомия, се намира на дясната ръка на звездата

viber icon

Актрисата Анджелина Джоли обожава татуировките и демонстрира тази своя страст без задръжки. През годините актрисата се сдоби с множество рисунки по кожата, някои премахна, други пък промени. Рисунките по изкусителното тяло на Анджелина вече са може би около 20. В тях са вплетени мистични символи, езотерични мотиви, както и сюжети от будизма.

Последната татуировка, с която звездата се украси, беше мистично писмо на гърба си, съчетаващо букви, символи, геометрични и животински форми. Посланието включва и четирите елемента - вода, въздух, земя и огън. Най-новата рисунка на Джоли беше направена от татуист в Камбоджа малко преди обявяването на развода с Брад Пит през 2017 година. Така той се съчета с надписа "Знай си правата", който е изписан с готически шрифт и е една от първите ѝ татуировки, направена през 2004 година.

До писмото е и будисткото заклинание, изрисувано през 2003 година в чест на осиновения ѝ син Мадокс. До тези татуси се разполага и бенгалският тигър, който беше направен в хотел в Банкок. За повечето от тези рисунки е използвана по-болезнената технология с метален кол, а не пистолет за татуиране.

 

През 2016 година на гърба на звездата се появиха се появиха още мистични татуировки - дизайн на будистки храм и древни будистки мантри за щастие и богатство.

Географските координата на лявата ѝ ръка пък се появиха, след като звездата премахна татуировка с дракон и името на бившия и съпруг Били Боб Торнтън. Това са координатите на месторождението на децата ѝ, а през 2016 се появиха и координати мястото на раждане на Брад Пит край Оклахома. На лявата ѝ китка пък има нарисувана руна, пише факти.бг. Малко-по нагоре по-същата ръка може да се забележи и татуираното римско число 13, към което по-късно добавя V MCMXL - датата 13 май 1940 е в историята с известната реч на Уинстън Чърчил, в която той казва: „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот“.

Два реда арабски текст, изписан малко след двойната ѝ мастектомия, се намира на дясната ръка на Анджелина. Татуировката е направена е през 2013 г.

Черният кръст на корема ѝ пък покрива една от старите татуировки на малък дракон, която си прави в Амстердам. До символа стои латинската фраза „Quod me nutrit me destruit“ или "Това, което ме храни, ме унищожава".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Марче

22.05.2020 | 09:04

Скрий изчадията,да не те скрия теб,в сифона,където е мястото на мръсните неща

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?