2374

Скръбта е голяма: Ники Кънчев съобщи много тъжни новини СНИМКИ

Тъжни новини съобщава Ники Кънчев – журналистът, който никога не остава безразличен, когато кончината споходи известни пък и не толкова личности. Пореден млад човек си отива от този свят след съвсем прясната трагедия с прегазените момичета в София, пише vihrogon.bg.

"Мдааа, Мракът ни владее тези дни! Сякаш Господ ни обърна гръб!
Двете невинни момичета убити зверски насред мирна София, преди малко си е тръгнал и актьорът Джеймс Каан, на когото дължим красивия, но буен Сони Корлеоне от “Кръстникът”.
Днес е излетяла нагоре след тежка борба с рака и прекрасната Вероника Трънкарова! Едно пълно с енергия момиче, щуро и красиво, както се вижда и на снимката, което се превърна в елегантна дама. Рони, софийска бохема, сърцето на много купони, вече е Звезда на небето.
Бог да ги прости всички тези души и да намерят покой!"

Кънчев е винаги съпричастен както към паметта на отишлите си от този свят, така и към живите, които се борят да останат тук. Журналистът участва в редица благотворителни инициативи, досега е помогнал на много деца да получат адекватно лечение. Винаги съпричастен и с отворено сърце помага според собствените си възможности на тези, които се нуждаят някой да протегне ръка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?