3906

Скорпионите правят важна крачка, Раците постигат целите си

ОВЕН

Денят ще е благоприятен за преосмисляне и равносметка. Възможно е да имате страхотни идеи, които ще ви позволят да реализирате плановете си в близко бъдеще. Способността да импровизирате при решаването на всеки проблем ще ви позволи бързо да постигнете успех.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде приятен. Подходящ е за връщане към някои стари дела и идеи или за завършване на отдавна започнатото. Благоприятен ще е за пътуване. Не е нужно да ходите някъде далеч. Дори кратко пътуване ще бъде достатъчно да се разведрите и да се сдобиете с вълнуващи спомени.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта е подходяща да направите много полезни неща за другите и да помогнете на някого. По-късно ще дойде подходящото време за релаксация, срещи в спокойна атмосфера или за общуване с приятели и други хора, близки по дух. Ако сте поканени на необичайно събитие, не отказвайте.

РАК

Денят ще е благоприятен за учене и творчество, събиране и анализ на информация и обмисляне на това, което наистина ви интересува. Възможно е да се появят необичайни идеи или да разберете как да постигнете отдавна поставена цел. Със сигурност няма да се налага да изпълнявате плановете си сами.

ЛЪВ

Вероятни са отмяна на уговорки и злощастни съвпадения. Те няма да имат сериозни последствия, но могат да развалят настроението за известно време. Добре е, ако наблизо има хора, които могат да ви развеселят, подкрепят и вдъхновят. Единственото изключение са романтичните връзки. Тук трябва да разчитате само на собствената си интуиция.

ДЕВА

Хората около вас ще имат нужда от помощта ви днес. Денят не е подходящ за радикална промяна на нещо в живота ви, изоставяне на установени навици или прекъсване на отношения, които сте ценяли преди. Бъдете разумни и не действайте под влияние на емоциите си. 

ВЕЗНИ

Добре ще е днес да се заемете с домашни дела. Те ще ви отнемат повече от плануваното време и това може да ви изнерви. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Не бива да харчите веднага полученото. Някои от вас ще получат добри новини отдалеч.

СКОРПИОН

Днес ще успеете да осъществите всичко, което сте намислили и да постигнете отдавна поставени цели. Звездите ще подкрепят и тези от вас, които ще предприемат нещо ново или ще направят важна крачка в живота си. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с хора, с които доскоро сте били в конфликт.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще бъде благоприятен за общуване с любими хора и срещи с приятели. Вероятни са парични потоци. Те ще бъдат малки, но все пак ще ви позволят да направите някои приятни непланирани покупки. Ще се появят планове, които ще искате да осъществите с близките си.

КОЗИРОГ

Днес влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Денят ще бъде особено благоприятен за общуване. Лесно ще се разбирате както с близки хора, така и с нови познати. Времето е подходящо и за решаване на някои битови въпроси и извършване на полезни покупки.

ВОДОЛЕЙ

Денят няма да започне според очакванията ви. Възможни са дребни спорове, които ще развалят настроението ви за известно време. Трябва да бъдете търпеливи. Обърнете внимание на идеите, които ви идват днес. Ако проучите внимателно нещата и се обърнете към подходящите хора за съвет, ще бъдат много успешни.

РИБИ

Днес влиянието на положителните тенденции ще се усеща осезаемо, особено преди обяд, а по-късно ви очакват страхотни новини. Възможни са и приятни срещи. Тези от вас, които отиват на развлекателно събитие, ще завържат интересни запознанства, а може би и нова романтична история.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?