1553

Скорпионите да внимават с парите, Рибите сменят работата

Късмет и хубав ден от нас!

 

ОВЕН

Обърнете внимание на бизнес отношенията си. Ако ги прецените правилно, може да превърнете скорошни съперници в съюзници и да привлечете подкрепата на влиятелни хора. Някои от вас ще намерят съмишленици, с чиято подкрепа бързо ще реализират най-смелите си планове. 

ТЕЛЕЦ

Денят е подходящ за важни срещи или обсъждане на сериозни въпроси. Ще имате възможност да общувате с хора, на чийто опит може разчитате и да получите добри съвети. Не са изключени предложения за сътрудничество, които ще ви открият нови възможности. 

БЛИЗНАЦИ

Опитайте се да не се обиждате или ядосвате на онези, които ще подложат търпението ви на изпитание в началото на деня. Това е време на предизвикателство по отношение на комуникацията - може да изглежда, така, сякаш другите специално се опитват да ви дисбалансират.

РАК

Днес не трябва да се тревожите за дреболии и да се изнервяте, ако нещо не върви по план. Това ще бъде особено важно сутринта. Способността да запазвате спокойствие и да взимате спонтанни решения ще ви бъде много полезна. Денят е подходящ за връщане към стари идеи.

ЛЪВ

Началото на деня няма да донесе важни събития, но настроението ви ще бъде добро и с ентусиазъм ще се заемете със задачи, които преди са ви се стрували скучни или трудни. Ще успеете да се справите, макар и не веднага. Необходимо е търпение и постоянство, за да доведете започнатото до края. 

ДЕВА

Възможни са напрегнати моменти в началото на деня. Особено трудно ще бъде за тези от вас, които ще ходят на делови срещи. Ще трябва да положите усилия да заинтригувате събеседниците си и да ги убедите в правотата си. Външния ви вид може да промени всичко, така че се опитайте да изглеждате възможно най-добре. 

ВЕЗНИ

Днес е един от онези дни, в които нещата вървят добре и не е нужно да се полагат много усилия, за постигане на целта. Благодарение на подкрепата на звездите някои от вас ще направят това, към което отдавна се стремят. Ще успеете да реализирате идея, която е изглеждала не много удачна.

 

СКОРПИОН

Сутринта е по-добре да не взимате важни решения и да не предприемате действия, които могат да ви попречат на изпълнението на плановете. Това време ще изисква особено сериозно отношение към работата. Не разчитайте на късмет, а се концентрирайте над дребните детайли. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ще започне с доста грижи и вълнения. Ще трябва да се занимавате с няколко неща едновременно, да коригирате грешките на други хора и да решавате проблеми, възникнали не по ваша вина. Всичко това ще бъде доста уморително и ангажиращо, но ще се справите добре.

КОЗИРОГ

Не бързайте да решавате финансови въпроси. Сутринта ще бъде лесно да направите грешки, които ще доведат до непредвидени разходи. В момента не са изключени неуспешни покупки. Професионален успех и промени към по-добро в отношенията с най-близките ще ви донесат удовлетворение. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще започне с неочаквани събития. Ще трябва да действате бързо и най-вероятно ще имате много малко време за размисъл. Опитайте се да не се изнервяте. Опитът и интуицията ще ви помогнат да се ориентирате в ситуациите и да намерите най-добрия начин за справяне с тях.

РИБИ

Утрото ще донесе изненади. Възможни са някои битови недоразумения и разногласия с близките. Ще отнеме известно време, за да се разберете с всички. Към средата на деня ще бъде възможно да се съсредоточите върху текущи проблеми или да завършите успешно започнатото преди време. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Анонимен

Анонимен

02.11.2023 | 13:51

Има ли Риби въобще, които да имат желание за работа? То ще е някакво чудо ако се задържат някъде за над 6 месеца.

Отговори
0 5

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?