4232

Скорпионите да слушат своята интуиция, неочаквани събития за Раците

Напрегнато начало на деня за Везните, Скорпиони - бъдете търпеливи

 

ОВЕН 

Днес по-скоро ще мечтаете и фантазирате, отколкото да правите конкретни планове. По-добре е да не вземате сериозни решения, защото рискувате да сгрешите или да попаднете под чуждо влияние. Тези от вас, които ще завържат приятно запознанство, не трябва да се доверяват на първото си впечатление. То може да е лъжливо.

 

ТЕЛЕЦ 

Следете емоционалното си състояние. Запазването на спокойствие днес ще бъде по-трудно от обикновено, затова ще е особено важно да не се поддавате на мимолетни импулси, особено в началото на деня. Отделете време и за някои домашни проблеми, решаването на които ще изисква непредвидени разходи.

 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е благоприятен за общуване. Новите познати веднага ще изпитат симпатия към вас, а разговорите със стари приятели ще бъдат ползотворни и ще ви дадат много положителни емоции. Покажете малко повече внимание и грижа към близките си. Така ще можете да избегнете недоразумения.

 

РАК 

Възможни са неочаквани и странни събития в началото на деня. Те не трябва да ви разстройват, а напротив. Сложните и необичайни ситуации ще ви вдъхновят и интуицията веднага ще ви подскаже как да действате. Вечерта ще е благоприятна за запознанства, започване на нова романтична връзка или укрепване на съществуваща.

 

ЛЪВ 

В началото на деня няма да проявите голям ентусиазъм за работа. Ще сте доста разсеяни и ще се занимавате с много странични дейности. Ако искате да избегнете неприятности, не бива да пренебрегвате напълно планираните си задачи. Ако търсите спокойствие, прекарайте вечерта у дома.

 

ДЕВА 

Започнете деня със спокойни и познати дейности. Най-вероятно по това време ще се наложи да решавате и семейни въпроси или някои лични проблеми, затова не рискувайте със сложни задачи. Ще можете да се справите с всичко без особени затруднения и да привлечете подкрепата на влиятелни хора.

 

ВЕЗНИ 

Денят ще започне напрегнато. От сутринта ще се наложи да решавате важни проблеми и тук подкрепата на по-опитни или влиятелни познати ще ви бъде много полезна. От гледна точка на личните отношения, денят ще бъде благоприятен, а общуването с любимия ще донесе много радост. Възможни са интересни запознанства.

 

СКОРПИОН

Бъдете търпеливи. Днес ще можете да разрешите важни въпроси, ако сте внимателни и не изпускате нищо от поглед. По-добре слушайте интуицията си, отколкото съветите на околните. В отношенията с по-възрастните роднини може да има леко напрежение, но ако не обръщате внимание, то скоро ще премине.

 

СТРЕЛЕЦ 

Денят ще е идеален за общуване. Лесно ще се разбирате с новите си познати и те веднага ще ви харесат. Ще можете да заздравите и съществуващите връзки или да подновите стари приятелства. Началото на деня ще бъде благоприятно за разрешаване на важни въпроси, свързани с недвижими имоти. 

 

КОЗИРОГ 

Очаква ви натоварен ден, изпълнен с интересни разговори, необичайни срещи или пътувания. Всичко това изобщо няма да ви подразни. Напротив, ще се радвате, че имате възможност да насочите енергията си в решаването на различни казуси. Вероятни са запознанства, които скоро ще са много полезни.

 

ВОДОЛЕЙ 

Неприятен ден, през който ще трябва, без да бързате, да решавате всякакви въпроси, свързани с пари. Вероятни са малки финансови загуби, неуспешни покупки или сделки. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна във всички отношения. Някои от вас ги очакват интересни запознанства.

 

РИБИ

Помислете добре, преди да се заемете с нещо сериозно и важно. Днес няма да ви е толкова лесно да прецените правилно силите и възможностите си. Ще имате твърде много илюзии и напразни надежди. Добре ще е да поговорите с някого, на когото имате доверие и който е по-обективен и благоразумен.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?