3906

Скорпионите да не харчат пари импулсивно, страхотен късмет за други две зодии

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН 

Денят ще е чудесен за делови срещи и сключване на споразумения. Ще успеете да привлечете влиятелни хора, което ще се окаже ползотворно в дългосрочен план. Подходящо време е и за решаване на жилищни въпроси - от закупуване на недвижим имот, до пренареждане на мебели.
 
ТЕЛЕЦ 

Днес ще разберете, че всички проблеми, с които се сблъсквате напоследък, са разрешими и не толкова трудни за преодоляване, колкото сте си мислили. Някой може да се намесва във вашите дела и това доста ще ви подразни. Опитайте се деликатно да му подскажете, че това не е необходимо. Пътуване ще ви даде интересни преживявания.
 
БЛИЗНАЦИ

Днес ще трябва да отделите време за някои битови проблеми. Не е необходимо да се справяте сами. Всяка помощ ще ви е от полза, за да приключите по-бързо. Щом видите резултатът, ще почувствате голямо удовлетворение. По-късно може да се отдадете на любимите си занимания. 
 
РАК

Днес ще е добре да обърнете повече внимание на близките си. Ще имате достатъчно време да разговаряте по важни тели и да им помогнете са се справят с тревогите си. Тези от вас, които търсят нови контакти, трябва да отидат на публично събитие. Вероятни са запознанства с приятни хора и началото на романтична история или дълго приятелство.


 
ЛЪВ 

Денят ще е добър за общуването с роднини и приятели. Ще успеете да решите някои спорни въпроси и да обсъдите съвместни планове, които да реализирате в близко бъдеще. Някои от вас ще успеят да спечелят симпатиите на важен за тях човек. Покана за събитие ще обърка плановете ви за вечерта.
 

ДЕВА 

Денят ще е подходящ за обсъждане на важни въпроси с членове на семейството. Ще успеете да намерите решение по досаден въпрос, което да устройва всички. Вероятни са малки неприятни изненади и случайни недоразумения, които ще бъдат лесно преодолени, и няма да развалят настроението ви.
 

ВЕЗНИ 

Денят ще е подходящ за среши и важни разговори. Ако се проведат в неформална обстановка, ще бъдат доста добри за вас. Тези, които са заети с получаване на образование или повишаване на квалификацията, трябва да обърнат повече внимание на обучението си. Добър момент е да поканите гости.
 

СКОРПИОН

Днешните ви действия няма да донесат незабавни резултати, но вашите думи и поведение ще ви помогнат да създадете добра основа за бъдещето, така че много внимавайте какво и на кого казвате. Там, където става въпрос за пари, е по-добре да не бързате. Импулсивните покупки едва ли ще бъдат успешни.
 

СТРЕЛЕЦ 

Не трябва да поемате важни и отговорни задачи днес. По-добре е да се съсредоточите върху рутинните домакински задължения. Опитайте се да се занимавате с нещо приятно и не забравяйте да си почивате - това ще ви е от полза във всяко отношение. Подкрепата на любим човек ще ви зарадва.
 

КОЗИРОГ

Не всички идеи, които ви хрумнат днес, ще могат да бъдат реализирани, но това ще има и положителна страна. По-добре е да не правите важни неща. Отделете повече време за общуване с близки и възстановяване. Благоприятен момент ще е за приемане на гости, особено ако идват отдалеч. 
 

ВОДОЛЕЙ 

Днес ще успеете да разрешите някои спорни въпроси и бързо да намерите общ език с другите. Големи покупки ще бъдат печеливши и ще ви донесат голямо удоволствие. Тези, които са заети с учене, лесно се справят и с най-трудните задачи. На някои от вас ще им бъде върнат стар дълг.
 
РИБИ


Опитайте се днес да намерите време за вашето хоби или за някаква творческа дейност. Това ще ви помогне да възвърнете енергията си и да си починете емоционално. Запознанство може да не доведе до развитието на романтична история, но със сигурност ще се окаже полезно за вас.
 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?