46

Скорпионът най-после постига целта си, Овенът да забави темпото

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Опитайте се да не бързате. Този ден определено не е подходящ за вършене на няколко неща едновременно или решаване на няколко проблема. Ако имате възможност се заемете с нещо ново. Починете си от рутината поне за известно време. Посещението на някакво събитие също ще ви разсее.

ТЕЛЕЦ

Не трябва да започвате деня с важни разговори. По това време е малко вероятно те да са такива, каквито бихте искали да бъдат. Вероятността за разногласия и разгорещени дебати в този момент ще бъде голяма. Заемете се прости и разбираеми неща или се разхождайте в приятна компания - всичко това ще ви разведри.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е натоварен. Ще трябва бързо да се ориентирате в ситуация и да вземате решения без много може да мислите. Но ще успеете да постигнете дългосрочни цели и да реализирате това, което сте планирали преди. Най-вероятно няма да имате нужда от помощ.

РАК

Заемете се с нещо, в което не сте се осмелявали да се впуснете дълго време. Днес със сигурност ще се справите с трудни въпроси и бързо ще постигнете успех. Другите ще ще забележат това, а някои ще признаят, че са ви подценявали. Вероятни са парични постъпления и успешни сделки.

ЛЪВ

Не бързайте с решения в началото на деня. По това време може да е трудно да оцените правилно ситуацията и да разберете какво се случва. Особено внимателни бъдете ако трябва да се намесвате в делата на други хора. Тук може да допуснете грешки, които да доведат до неприятни моменти.

ДЕВА

Денят е подходящ за важни разговори и обсъждане на въпроси, по които е имало много спорове. Ще се изненадате колко хора ви разбират и охотно ви подкрепят. Много от вас днес ще намерят нови приятели или ще срещнат такива, с които ще си сътрудничат дълго време.

ВЕЗНИ

Ако имате големи планове, струва си да започнете да ги изпълнявате от сутринта. Важните разговори също е по-добре да не се отлагат. Началото на деня е най-доброто за тях. Това време ще бъде благоприятно и за учене. Веднага ще запомните всичко, от което се нуждаете и бързо ще решите сложни казуси.

СКОРПИОН

Денят няма да е от най-лесните и успешни, но бързо ще се справите с всички възникнали проблеми и ще преодолеете всякакви препятствия. Упоритостта ще ви помогне да успеете там, където другите са се провалили. Много от вас днес ще реализират дългосрочните си планове.

СТРЕЛЕЦ

Помислете добре, преди да се заемете с трудни и отговорни задачи. Най-вероятно интуицията ще ви подскаже, как да подходите. Ще бъде много по-лесно да постигнете желания резултат, ако изчакате по-благоприятен момент. Денят е идеален за почивка и забавление.

КОЗИРОГ

Денят ще бъде успешен във финансово отношение. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници. Може би ще разберете как да увеличите доходите или да сключите сделки, които ще донесат печалба. Но в други области на живота влиянието на благоприятните тенденции ще бъде забележимо.

ВОДОЛЕЙ

Вслушвайте се в интуицията си. Днес тя ще ви доведе до целта. Съветите, които ви се дават, едва ли ще бъдат полезни, дори ако са получени от хора, които многократно са ви консултирали. Бъдете готови да вземете всякакви решения сами. Може да се наложи да промените някои от плановете си.

РИБИ

Възможно е да възникнат дребни затруднения, но като цяло денят ще се развие добре. Ще промените мнението си по някои въпроси и ще погледнете по различен начин на това, което е изглеждало очевидно. Останете оптимисти. Денят ще бъде благоприятен и за общуване с любим човек.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?