Следвайте ни

Скорпионът да мълчи и слуша, Стрелецът в критична ситуация

viber icon

Овен

Днес ще се наложи да изпълните нещa, които не искате да правите. Това, че нямате желание, не значи, че не трябва да ги изпълните възможно най-добре. Избягвайте конфликти. Обърнете повече внимание на здравето си – дълги разходки и хранителен режим ще ви се отразят добре.

Телец

Напоследък не сте били толкова продуктивни, колкото сте искали поради промени в обстановката. Това не трябва да ви демотивира и отказва от постигане на целите ви. Денят ви ще бъде успешен. Ще се появи перфектна възможност за нова работа. Не мислете много, а рискувайте.

Близнаци

Денят ви ще е успешен и приятен. Ще се справите безупречно със задачите си и ще предложите интересни идеи за развитието на някой проект. Не приемайте лично  критиките, които ще получите. Нормално е да има хора, които не мислят като вас. Извлечете най-полезното от това и се забавлявайте.

Рак

Имате проблем на работното място и нямате идея как да се справите. Скорошните развития на събитията около вас са ви направили раздразнителни. Овладейте емоциите си и не предизвиквайте конфликти. Обърнете се към близките си – те ще ви помогнат да излезете от неприятната ситуация.

Лъв

Ще ви остане повече свободно време, отколкото очаквахте. Добре е да се възползвате от него и да помислите за бъдещето си. Обмислете сферите, в които искате да се развивате и как можете да го постигнете. Ще се сетите за нещо, което ще ви мотивира още повече. Насладете се на хобито си.

Дева

Обстановките вкъщи и на работното място ще са напрегнати. В едната ще се водят спорове и конфликти, а в другата ще сте претоварени. Имате нужда от почивка. Посъветвайте се с приятелите си и се всушайте в думите им. Ще намерите решение на проблема заедно.

Везни

Ще имате възможността да прекарате деня така, както ви е най-удобно. Наскоро сте забелязали нещо около вас, което искате да промените. Може да сте единсвените на това мнение, затова е добре да се съобразите с хората около вас. Стойте далеч от конфликти. 

Скорпион

Добре е днес да изслушвате хората около вас. Често мислите, че знаете какво ще кажат, затова и преставате да обръщате внимание на разговора. Забелязали сте този си навик и искате да го промените. Днес ще постигнете успех, който ще ви мотивира да продължите така. Ще получите интересна новина.

Стрелец

Събитие на работното място ще разтърси всички. Умеете да се справяте с критични ситуации, затова много хора ще се обърнат към вас за помощ и съвет. Въпреки че имате някои съмнения, относно случващото се, опитайте се да ги успокоите – това е най-важното на този етап.

Козирог

Днес няма да успеете да свършите всичко, което сте си наумили. Предстоят ви важни разговори и е добре да споделяте мнението си по дадените въпроси. Хората около вас изпускат важен детайл, който вие ще забележите. Ще успеете да защитите мнението си. 

Водолей

Отделете време, за да се насладите на хобито си днес. Наскоро сте получили вдъхновение от нещо малко и ви е хрумнала интересна идея. Ако не постигнете успех от първия път, не се отказвайте. Бъдете последователни и упорити. Насладете се на спокойната и приятна вечер.

Риби

Днес ще сте колебливи. Искате да изразите мнението си, но не знаете каква ще е реакцията на хората около вас. Кажете това, което мислите – имате достатъчно факти, с които да подкрепите доводите си. Трудно ще сдържате емоциите си, затова се опитайте да не влизате в конфликт. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?