46

Скочи от поп фолка в пенсия: Софи Маринова се състари зловещо на участие

Пищното облекло на ромския славей мина в историята

По време на едно от последните ѝ участия Софи Маринова шашна с неочакван стайлинг. Предвид годините ѝ феновете очакваха доста по-младежка и открита визия, а не да се “затвори” като пенсионерка в тъмни цветове. Странният избор на тоалет безспорно привлече вниманието на аудиторията, пише Флагман.

Подобието на малка черна рокля в крайна сметка бе най-безвкусният ѝ избор за последното десетилетие. Безформената рокля неочаквано разкри и друга изненадваща подробност – Софи Маринова е пуснала издайническо коремче. Тъмните чорапогащи и ниските ботуши пък още повече свиваха уж младата по душа чалга звезда. И ако нея още я бива в кършенето на снага на сцената, облеклото вече не ѝ се получава толкова добре.

 

Роклята ѝ по-скоро подхожда на бабичка, отколкото на певица от нейния ранг, камо ли за поява в дискотека. На какво се дължи подобен безвкусен тоалет, остава загадка.

Напоследък Софи Маринова е доста активна в социалните мрежи и никак не се вписва в имиджа ѝ да бъде толкова сива, чак безцветна. Още по-негативни краски във визията ѝ бяха добавени и от строгата черна шапка, с която се представи гласовитата дива. В една по-различна действителност тя би могла да избере поне някакъв ярък акцент, който да подчертае красиво фигурата и младостта й.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
???

???

01.12.2022 | 19:32

Как го слушате това ? Боже опази !!!Амин

Отговори
1 0
Рени

Рени

30.11.2022 | 21:55

Къде видяхте корем и грозен тоалет на бабичка!Клюкари и злобари!! Излагате се!!

Отговори
1 0
Анти чалгар

Анти чалгар

29.11.2022 | 19:28

От новини само за чалгари и разни кифли ми се гади . Стига с тези бездарници.

Отговори
7 2
Георги v.

Георги v.

29.11.2022 | 09:33

Жалка работа! Няма ли за какво да пишете, че ни занимавате с тази никаквица. Ясно е, в България простотията е бизнес, ама чак толкова,че тази да е всеки ден на първа страница по медиите. Да кихне (разбира се без да сложи ръка на устата) и веднага се отразява.

Отговори
9 2

Анкета

Къде е най-добре да бъде разположен зоопаркът в Пловдив?