49

Скърца ли бракът на Емилия? Жорж Башур вече не може да я познае

Емилия се появи на екран с чисто нова визия, подобно на тази на колежката си Камелия и на останалите от бранша, пише kliuki.bg.

Вместо да получи овации, феновете я попиляха в нета. Защото те са направени по един и същи калъп. Еднакви лица, изпъкнали скули, котешки очи, изострена брадичка.

Тази мода е направо популярна сред поп фолк изпълнителките. Но интересното в случая е дали фолкаджийките ходят при един и същи пластичен хирург, който ги прави еднакви, като клонинги.

Първата стъпка, която направи Емилия, бе отново да стане руса. Може би подвластна на максимата „русо гладно няма“, тя  и някои от колежките й предпочитат този десен на косите си.

Тогава мнозина заподозряха, че в брака й нещо скърца и затова се е превърнала от брюнетка в блондинка.

Дали е така или не, въпреки че Емилия отрича и твърди, че всичко между нея и сирийския строителен предприемач е цветя и рози, само тя си знае истината.

Но сега Емилия „посегна“ и на физиономията си. И се уеднакви с останалите.

„Не виждат ли, че като стават еднакви, не са красиви,  а напротив. В един момент мъжете им няма да ги разпознават. Като клонинги са. Природата ни е създала различни, и в това е красотата, а не всички да сме с един и същи фейс“, коментират трансформацията й в мрежата. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Нена

Нена

18.01.2023 | 01:13

Не се ли виждат колко са смешни с тия носове и джуклести като маймуни .. Раждат деца на някой си банкомат и като свьршат парите хоп при друг ..Жива проституц..я .. Пффф

Отговори
12 0
Анти чалгар

Анти чалгар

17.01.2023 | 13:41

И това е новина за хайлайф , дали скърца някава чалгарка . Ако ще и да скрибуца нейното място в секция тъпа чалгия .

Отговори
23 1
г симеонов

г симеонов

17.01.2023 | 15:19

Красивите българки са желани и от българските мъже

Отговори
7 2
Мяу

Мяу

17.01.2023 | 17:37

На нищо не прелича ужас!

Отговори
12 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?