Следвайте ни

"СкандаУ": Разделяме се, тъпанари! ВИДЕО

viber icon

Напоследък Тото и Лъчо от "СкандаУ" не работят в общи проекти, нито пък ги засичаме заедно по интервюта или други медийни прояви. Това породи слухове, че хип-хоп звездите все пак са се изпокарали и са решили да се разделят. 

След дълго мълчание и често задавани въпроси, Лъчо и Тото решиха да разочароват своите почитатели и да зарадват всички онези, които от самото начало им предричат разпадане на групата. В специално видео двамата решиха да признаят защо са стигнали до това решение и се подиграха по брутален начин с почитателите, използвайки обидни квалификации. 

"Виждаме какво ни пишете и решихме, че не е коректно да ви показваме само хубавите моменти от нашето партньорство. Затова е време да ви споделим какво общо решение сме взели за нас и нашия екип. С годините сме имали какви ли не изживявания, но пътищата ни се разделиха и всеки трябва да тръгне по своя път без да носи тежестта на въпроса на феновете: "Какво става с група СкандаУ". Крайно време е да го обявим пред всички и да нямаме повече тези скрупули", казват двамата с опечалени физиономии в ново клипче за техния youtube канал. 

И малко след тази сълзлива плеяда двамата избухнаха в смях и заявиха, че всичко казано досега е постановка. "Много сте тъпи! Балъчета... Верно ли цъкна тоя клип да видиш?! Ние сме СкандаУ Боговете...", подигра се самозабравилата се врачанска звезда Тото с почитателите си, които рязко оредяват с всеки изминал ден. 

Недоволни почитателите коментират, че това е пореден ПР ход на групата, които се мъчат да задържат вниманието върху себе си. Фурорът при тях продължи твърде кратко, а феновете им се отказват от тях, заради вулгарното им и несериозно отношение именно към тези, които ги харесват и ги направиха известни, пише show.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?