46

Скандално! Виктория Капитонова удари дъното с признание след "Ергенът"

Скандалната участничка явно не си е взела забележка от целия хейт, който отнесе след предаването, и продължава да шокира с провокативно поведение

Виктория Капитонова, която спечели първи сезон на "Ергенът" по bTV, сподели нещо, което със сигурност е изчервило мнозина. Инфлуенсърката с манекенски мерки наскоро гостува на Цитиридис в bTV заедно с приятелката си Дениз Хайрула.

Виктория призна, че е отишла на специализираното обучение по съвет на своя приятелка, живееща в Москва, която била обиколила всички подобни курсове в руската столица. Тя убедила Капитонова също да пробва и така бъдещата победителка в "Ергенът" се отзовала на курс по фелацио.

И тъй като думата "фелацио" затрудни Виктория, в студиото пред смаяния Цитиридис тя изстреля доста по-масово употребяваната в разговорната реч "свирка", след което подробно обясни за курса, който е посещавала, за играчките и лубрикантите, с които всички присъстващи момичета на него експериментирали. 

Този курс Виктория Капитонова изкарала преди да дойде в България, където живее вече от над 10 години. В родината ни тя завърши и висшето си образование, пише show.blitz.bg.

"Приятелката ми, която учеше в Москва бе ходила на над 20 подобни курса, не само за фелацио. Тя ме закара там и беше много забавно. На входа ти дават шампанско, за да се отпуснеш. Влизаш и виждаш 15...с всякакви там лубриканти, презервативи, с които да си играеш. Пред теб има инструктор, която също държи първо да пиеш. Учат те, както трябва. Най-важното, което научих, е да не стискам устни и зъби", обясни отраканата Капитонова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Къде се

Къде се

15.12.2022 | 08:32

е чуло и видяло бобър да прави свирк.и?

Отговори
1 0
Дядо

Дядо

14.12.2022 | 17:55

И това е новина за хайлайф става за сектор пор....но или Sex може аз си търся тъпкачи.

Отговори
3 0
Момък

Момък

14.12.2022 | 17:04

Тя тази си е родена ку.ва защо и са курсове.

Отговори
9 0
Сийка

Сийка

14.12.2022 | 15:34

Щерката завърши тоя курс,и веднага си намери работа

Отговори
8 0
Кириза

Кириза

14.12.2022 | 15:01

Момата си дига цената пред мюштериите научила да върти св.рки без да свива устни и хапе

Отговори
11 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?