Следвайте ни

Скандално разкритие: Съпругата на Mиро го хванала в изневяра с...

viber icon

Поп певецът Миро от вече несъществуващия дует "Каризма" изненада всички когато сключи брак със съпругата си. Двамата са доста нестандартна двойка, която хем живее разделена, хем са  семейство.

Певецът не крие, че живее отделно от жена си, която върти ресторантьорски бизнес в Лондон и не е тайна, че от години налива пари в кариерата му, макар двамата да се виждат основно на празници.

Най-абсурдното в случая е факта, че Ели била напълно наясно със сексуалната ориентация на мъжа си, а най-солидното потвърждение се твърди, че е получила преди две години, когато го хванала в леглото с друг мъж - танцьор от балета му. Въпреки шока, Ели не направила проблем на Миро, но го помолила да не го заварва друг път в подобна ситуация.

Припомняме, че Миро и Ели се запознали след концерт на "Каризма" в Лондон преди години. След последното изпълнение бизнес дамата се приближава до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия. После му поискала огънче.

Това много го впечатлило, но още по-впечатляващ бил опитът й да седне на стола до него, при който паднала на земята и породила бурен смях у всички присъстващи. Естествено, Миро веднага й помогнал да се изправи и така започнала тяхната връзка, пише "Уикенд".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай