Следвайте ни

Скандално: Гала стана за смях в столичен мол

Разсеяността понякога може да ни коства много

viber icon

Без да плати с бански в чантата Гала излязла от магазин в голям търговски център, научи репортер на LifeOnline.bg.

Телевизионната легенда пробвала бански костюм, когато телефонът й звъннал. Тя вече биля облечена, грабнала чантата си и излязла от магазина, кикотейки се по телефона с приятелка.

Влязла в друг магазин и затворила, за да разгледа стоката. Обръщайки се да прибере смартфона в чантата си видяла, че заедно с нея е помъкнала и топа на банския костюм, който очевидно се е закачил за аксесоара без тя да разбере.

Така известната водеща се оказала неволна крадла.

„Върнах се веднага в магазина и обясних ситуацията на продавачките. Оставих горнището, а те казаха, че въобще не били забелязали“, разказа нелепата случка самата звезда пред панелистите в собственото си шоу по NOVA.

Коментари

Публикувай

Коментари (3)

rodric camela

30.05.2019 | 15:23
0 1

Това е задължително свидетелство от всички, аз съм тук, за да позная целия свят за човек, който е спасил моите отношения и този велик човек се нарича д-р ИЗОЯ. Наистина той свърши страхотна работа за мен, като върна моя бивш любовник, който ме напусна, и обеща, че никога повече няма да се върне при мен. С това осъзнах, че раздаването на подробности на д-р ИЗОЯ на света ще направи много добро на онези, които са счупили домовете или връзката му, за да ви помогнат да оправите разбити отношения или ваш брак. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл адрес: [email protected] или да се обадите директно на [+12098373537]. Свържете се с него и вижте как вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. Той също така е специализиран в следните въпроси ... (1) Искате бившия ти бек. (2) Искате да бъдете повишен във вашия офис. (3) Искаш мъжете / жените да те следват. (4) Искате дете. (5) Вие сте предприемач и искате да спечелите договори (6) Искаш съпругът ти да бъде твой завинаги (7) Имате нужда от духовна помощ. (8) Вие сте били измамени и искате да възстановите загубените пари. (9) Спрете развода (10) Позоваване на парични ритуали (11) Спечели изборите

Валера

30.05.2019 | 15:20
3 0

А, стига измислици!

мурдарев

30.05.2019 | 14:59
3 0

на кой аксесоар се е закачил топа, на смартфона или на чантата?

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?