Следвайте ни

Скандално! Ето къде отиде наследството на Стефан Данаилов

viber icon

Владимир, извънбрачният син на кинолегендата Стефан Данаилов, който си отиде от този свят на 27 ноември, почти е профукал огромното наследство, което баща му остави.

 Въпреки че наследи над 350 000 лева в брой и в банкови сметки, младежа е успял да опука голяма част от сумата.

Голямото харчене започнало веднага след като Владимир взе акта си за наследник малко преди Коледа. Той е погасил заем на майка си за над 80 000 лева, а освен това платил за свои покупки в САЩ.

Покрай пандемията от Ковид-19, която ни връхлетя в началото на март, Владко останал без никакви средства и всеки месец теглел сериозни суми. Купил си и много скъп мотор, което му било детска мечта. Пращал пари и на майка си Ирен Кривошиева, която също е без работа, пише "Уикенд". 

Владимир няма да присъства на панихидата за 9 месеца от смъртта на баща си. Единственият наследник на Ламбо от актрисата Ирен Кривошиева, е студент по медицина в САЩ и е започнал стаж по хирургия в Западна Вирджиния, където живее със съпругата си Виктория.

„Тъй като съм начинаещ, засега ми дават да кълцам само циреи и кисти, но някой ден ще стана виртуоз на скалпела”, зарече се Владимир. Той бил поканен да присъства на панихидата на баща си на 27 август, но няма да може да пристигне заради ангажиментите си в Университета. Заради боледуването на Ламбо миналата година Владимир отложи част от изпитите си, които успя да вземе през януари. Той не искал отново да прекъсва обучението си.

Увлеченият по религията младок ще е първият медик и в двете фамилии – Данаилови и Кривошиеви. 34-годишният син на Ламбо изненадващо избра лекарската професия след като завърши икономика и дълго живя на ръба на мизерията. Вместо да се занимава с финанси, преди няколко години Владимир стана фитнес инструктор и едва свързваше двата края.

 Прехвърлилият 30-те син на Данаилов реши да смени попрището и стана студент по медицина. Владимир смени хипарската си визия и подстрига косите си. Като стажант получавал около 20 000 долара годишно. Той се надявал, когато се дипломира и стане хирург, доходите му десетократно да скочат. Синът на Ламбо обаче планирал да прави лекарска кариера не зад океана, а в родината си. „Ще се върна в Българияq защото ме тегли. А и жена ми Виктория много харесва страната. Не бих искал децата ми да са американчета, които не знаят български”, категоричен е Данаилов-младши.

След смъртта на баща си, като единствен негов законен наследник, Владимир наследи една четвърт от четиристайния дом на Ламбо и съпругата му Мария, както и всичките спестявания на баща си. Тъй като голяма част от парите, с които било закупено жилището, били от продажбата на наследствени имоти на Мария в Горнооряховския край, след смъртта на жена си Мастера прехвърлил три четвърти от дома си на доведения си син Росен Цанков.

Според последната данъчна декларация на Ламбо, в която е описал финансовите си постъпления, той е оставил на сина си средства в размер на 30 000 лв., 6000 евро, влог за 197 242 лв., друг за 67 000 евро и трети за 2142 долара – общо около 350 000 лева. Отделно бившият министър на културата имал вложения в инвестиционен фонд за 100 000 лв, които наследил Владимир. Освен финанси, кинолегендата завещал на биологичния си син множество произведения на изкуството – картини, икони и статуетки. След погребението на баща си на 2 декември Владимир отново се върна в родината си, но само, за да уреди формалностите около прехвърлянето на наследството си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Цветелина

Цветелина

24.08.2020 | 07:27

Изобщо личниятживот на Данаилов е серия от на пръв поглед,абсолютно глупави и неподходящи на здравия разум постъпки.Жени се мъж на 21 години,за много по-възрастна жена от него с дете,което изоставя при майка си.Няма наследници от нея,но за сметка на това въпреки смешните твърдения на някои наши медии за "голямата любов"на Ламбо към Мери,той се впуска в авантюри,без да подбира,без да държи на някакво достойнство с която му попадне,но поне официално не е съобщено да има наследник.Жена му естествено,не е могла да не знае за тези неща,но ги е приемала явно без особени емоции и е заела ролята в живота му на майката,която той е изгубил рано,а тя е получавала облагите за себе си и сина си и е разполагала с много пари без да се налага да ходи и един час на работа.Въпреки доброто благосъстояние обаче,(Бог да я прости),тя се беше занемарила до такава степен,че имаше шокиращ външен вид!На фона на всичко това,една бивша гардеробиерка,която по незнайни или по знайни причини,без да има и капка талант или каквито и да било физически дадености става актриса и започва да се жени безразборно за (грозни,според нейните определения),но вървежни в нашата киноиндустрия мъже и от поредния "грозник"е бременна в шестия месец.Когато разбира,че ще снима филм в Малко Търново с Данаилов,решава да" освободи утробата си"от "грозното"дете,за да я предостави на Ламбо за създаването му на наследник.Разбира се,той няма критерий с кого ще си легне и "избира"именно "ТАЗИ ЖЕНА",да продължи рода му!!!След това,не го признава,изпраща я в САЩ,да му се махне от главата,за да може той спокойно да се вихри на "любовния фронт"И така появилият се Владко израства без истинския си баща,но с много бащи за компенсация,като само законните са шест,а незаконните......!!!Наскоро под натиска на мизерстващата в САЩ "синеродица",която издава и книга той признава Владимир и за да не пропусне да го види и цяла България се настаняват и двамата във Вип Брадър!И България видя едно симпатично на външен вид високо момче, което почти изцяло прилича на майка си,но с много тежки психични проблеми и без капка възпитание!!!Е в САЩ образованието не е било никога и не е на високо ниво,но за сметка на това ужасно скъпо и който си плаща завършва естествено!!!Е що да не се пропилеят парите на Ламбо и ето още един "ерудиран"американски лекар,а другите парички,е защо да не си поживеят и изплатят дълговете си майка и син?!?!!?Наистина жалка картинка!!!!!

Отговори
6 0
Запознат

Запознат

23.08.2020 | 16:11

Добре, че Ламбо не може да види това.,. Да имаш такъв син, че и от такава жена. Кривошиева е същата, жалки опити да пробие в Холивуд, жалки опити да спечели като наемателка на магазинче във Флорида, раздувки в България, когато се върна за малко. Изобщо тъжна картинка.

Отговори
16 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?