Следвайте ни

Скандалната ясновидка Зара: Станах детектив, за да открия истинския си баща

viber icon

Красавицата е и гледачка на карти „Десте“, нумеролог и терапевт. Дарбата наследила от баба си, която практикувала пулсова диагностика

Зара Атанасова  - единствената жена частен детектив, набира все по-голяма популярност в България. Личен консултант, гледачка на карти „Десте“, нумеролог и терапевт са само част от нещата, които умее. Помогнала на много хора да намерят златната среда, тя продължава да търси доброто и да го прилага в своите консултации.

„Баба ми гледаше на карти и практикуваше пулсова диагностика. Това е метод, в който се хваща пулсът на човека със затворени очи, а гадателят „вижда“ болестите в тялото му и моменти от неговото бъдеще. Наследила съм тази дарба от баба ми и до ден днешен я прилагам“, разказва Зара.

Помни, че през по-голяма част от детството си е плътно до възрастната жена. Роднини дори намекват, че не е нормално 6-годишно дете, вместо да се забавлява с връстниците си, да се навърта край врачки и баячки. На Зара обаче разговорите за магии и заклинания са далеч по-интересни от игрите на ластик и народна топка. Не след дълго мъдростта на баба й влиза в употреба. Когато е на 9, й откриват нелечима болест на костите и ставите. Не успява да се възстанови цели две години, губи воля за живот. „Мислех, че това е краят и трябва да свикна с мисълта за смъртта. Че така ми е било писано... Никога няма да забравя деня, в който докторът дойде и ми каза, че изследванията са минали добре и има надежда за излекуването ми. Не мога да опиша чувството, което изпитах в онзи ден, бях на седмото небе. Мечтите се върнаха, заспивах и се събуждах с усмивка, жадна за живот, жадна за бъдещето“, връща лентата Зара.

Чудото при нея винаги идва по най-трудния път. Нещата почти никога не се получават бързо и лесно. Преди да й поднесе нещо хубаво, съдбата винаги я подлага на сурови изпитания. Получава всичко с труд, не спи с дни, за да постигне успеха, който я съпътства впоследствие.

„Най-голямата ми болка е, че не познавам биологичния си баща. Всяко дете има нужда от бащина обич, независимо на каква възраст е. За жалост самата аз никога не успях да изживея тази любов и подкрепа през годините. Точно това е причината да започна работа като частен детектив. Това беше детската ми мечта. Исках да открия баща си и роднините си от негова страна“, спомня си с тъга ясновидката. За жалост удря на камък. Тъй като е зачената инвитро, тя потърсила досието си в клиниката. Успяла да го открие, но в него бил вписан анонимен донор.

След приключване на лечението, станала вече на 11, Зара заминава при майка си, която живее и работи в Гърция. Там продължава основното си образование. "Обичам тази държава. Тя е толкова спокойна с морето и хората, които са така различни от българите и изключително сърдечни. Гърците са мили, всеки е настроен позитивно към непознатото и е готов да се развива постоянно", не крие възторга си гадателката.

В южната ни съседка първоначално се занимава  с фризьорство и грим. После се захваща с менажиране на заведения и среща първата любов.

 

Шпиони на нежни чувства

По следите на прелюбодейки и истерясали любовници

На какви ли не ситуации се е нагледала Зара в работата си като детектив. Отстрани са смешни и забавни, но са жестока травма за потърпевшите. Особено когато става дума за наранени чувства.

"Винаги когато дама хване мъжа си в изневяра, става страшно. Жената крещи и изпада в истерия, а прелюбодеецът се чуди откъде му е дошло и започва да се оправдава с клишето „Не е това, което си мислиш“. Започват страшни скандали, вдигат цялата улица във въздуха и правят голям сеир за съседи и минувачи. Точно заради тези ситуации в повече от 60% от случаите крайният резултат е развод.

И до ден днешен не мога да си го обясня защо, когато мъж хване жена си с друг в леглото, започва да бие любовника? Ако се замислим логично, жена му си е за бой. Какво им е виновен любовникът, че не им върви семейният живот?!", чуди се ясновидката.  

Най-забавно било, когато не мъжът, а любовникът пращал детективи по следите на дамата прелюбодейка. Имало дори случай, в който двамата любовници едновременно наели агенцията на Зара да разследва една и съща жена. А съпругът тънел в блажено неведение за измяната. „Никога няма да я забравя тази ситуация, беше голям цирк“, разказва през смях маг Зара.

Тя често помага на деца и тийнейджъри, жертва на насилие, понякога и безвъзмездно. „Много съм чувствителна на тази тема. Бих убила някого, ако видя, че малтретира дете пред очите ми“, признава ясновидката. Няма да забрави потресаващ случай с момче, на което правила терапия. Когато чула неговата история, няколко дни не била на себе си. Младежът бил на 16 години. Съученици го вкарвали години наред в кош за боклук в училище. Вътрешно той агонизирал, но не можел да се защити. Родителите му също били безсилни пред агресорите.

„Доста трудно ми беше да му върна самочувствието, но се радвам, че заедно с него успяхме и вече е едно красиво и умно момче, което е студент в престижен университет. Често се чуваме и съм щастлива, че всичко около него е наред“, казва Зара.

 

С Кобилкина в сърцето

Зара признава, че Наталия Кобилкина е един от най-важните хора, с които я е срещнал животът. Заема специално място в сърцето й.

„Когато бях в Гърция и почти към края на брака си, не се разбирахме със съпруга ми и споделих на една приятелка за нашите отношения. Тогава тя ми изпрати видео на Наталия, в което разказва повече за сексуалните отношения между мъжа и жената. Започнах да следя влоговете й, там видях, че организира академия за победители. Стана ми интересно и реших да се запиша. По време на обучението научих много неща за живота си, но не знаех откъде да започна. Трябваше да сложа край на компромиси, начало на граници и да живея щастливо, но това имаше много висока цена“, разказва ясновидката.

Не след дълго тя се разделя със съпруга си. Целият бизнес и общите им финанси обаче остават на негово име. Така Зара се оказва без стотинка в джоба си.

„Не исках на тази възраст да разчитам на майка ми. Обещавах си да променя всичко, но не ми се получаваше. Близките ми изгубиха вяра в мен - моите приятели, родители, самата аз… Отидох сама в Солун, за да си търся работя, но така и не си намерих. Писах на Наталия и тя беше човекът, който повярва в мен и ми подаде ръка в най-тежкия момент“, спомня си гадателката.

Тя е категорична, че няма да забрави хората, помогнали й в трудностите. „Така започнах да осъществявам моята мечта й чрез Наталия, която ми даде шанса да правя това, което обичам и умея - да гледам на карти, да помагам на хората, да давам съвети...  Благодарение на Наталия Кобилкина съм това, което съм в момента.  Знам, че тя ще прочете този текст, затова се обръщам към нея:

„Наталия, ти можеш! Ти си уникална! Ти имаш звезда! Прие ме такава, каквато съм, и се радвам, че бог ме срещна с теб“.

 

Преди заветното "да": Любов с опасен грък като в холивудски екшън

Когато е на 24, тя среща бъдещия си съпруг. Той е наполовина грък, наполовина италианец. Запознанството им е неочаквано и за двамата. „В този момент от живота си бях супер ангажирана, занимавах се с менажиране на клубове и ресторанти в Гърция. Работата ми беше предимно вечер, но това не ми пречеше. Бях на такава възраст, на която имах цялата сила на света. За всеки човек на 20 си е късмет да работи в нощен клуб. Купони и запознанства с различни хора всяка вечер. Работата беше празник за мен“, спомня си ясновидката.

Една обикновена съботна вечер се превръща за нея в паметна. Красавицата с външност на лошо момиче среща типичното лошо момче - с физиономия на гангстер, гола глава и заплашителен поглед. Веднага, напук на разума, усеща сигурност в негово присъствие. Респектира я с визията си на алфа мъжкар.

„На мен никак не ми беше страшен. Виждах колко мило се държи, но усещах, че иска да ме вкара в леглото си. Той беше от типа на заклетите ергени и постоянно повтаряше, че няма да създаде семейство. Започна да идва всяка вечер в клуба и все по-често си търсеше поводи да ме заприказва. Отговарях иронично на въпросите му и в повечето случаи го игнорирах. Усетих, че този човек има някакви симпатии към мен и че е сериозен. Беше готов за решителната крачка, но не искаше да си го признае“, убедена е Зара.

Ухажорът й я поканил на вечеря, тя приела, но вечерта не протекла според любовния план. Нахаканата млада дама директно му заявила, че не е неин тип и между тях не би се получило нищо повече от приятелство. „Той се изненада, че не му се хвърлих на врата и не пожелах да прекарам вечерта в апартамента му като повечето жени, с които се бе виждал. Това усили желанието му да ме опознае като човек“, спомня си гадателката.

След вечерята той продължил да идва в клуба, но отношенията им си останали приятелски. Говорели си по различни теми, докато един ден Зара не получила предложение да стане част от екипа му и да работят съвместно като детективи в частната му агенция.  „Приех неговото предложение много ентусиазирано и започнахме успешна съвместна работа. Обиколихме всички градове и гръцки острови, като основната ни цел беше да следим хора. Много добре ни се получаваше. И двамата имахме силна концентрация, мислехме и действахме бързо. Много адреналин, бързи коли, интересни моменти... Бяхме уникален тандем“, разказва с тъга ясновидката.

След няколко месеца съвместна работа обожателят й събрал смелост и признал, че през цялото време бил влюбен в нея, но нямал кураж да си признае. "Не съм за една вечер!", сопнала му се обаче тя. 

Два месеца по-късно получила предложение за брак и произнесла заветното „да“.

 

Хвърлях карти на султанка в Дубай

В разгара на пандемията в края на 2020 г. ясновидката започва нов етап кариерата си. Купува импулсивно билет за Дубай, за да отдъхне и да съчетае полезното с приятното. В Емирствата се запознава с много хора, на които прилага опита и знанията си. 

Половината от деня прекарва в лобито на хотела, в който е отседнала. Разположена удобно, консултира онлайн хора по цял свят. "Забелязах, че една жена ме гледа с искрен интерес. Следеше всеки мой жест и мимика. Бях поставила картите „Десте“ на масата и гледах на моя клиентка. Тази жена ме наблюдаваше така настойчиво, че чак ми стана неудобно. Изчака ме да приключа консултацията и се приближи към мен. Попита ме какво правя и аз й разказах за моите дарби и за това, с което се занимавам. Тя прояви огромен интерес и ме покани в стаята си, за да й гледам на картите „Десте“ и да й направя лична консултация.

След като се качих в апартамента й, се оказа, че това е известна султанка, уважавана в Арабските емирства. По време на сеанса й казах неща, които никога не беше подозирала за себе си. Тя остана очарована и ме препоръча на цялото си семейство. Свърза ме с високопоставени личности, които ми отвориха широко вратите към домовете си, обяснява ясновидката.

 

Пророчество за COVID-19

Пандемията няма да свърши скоро, твърди ясновидката. Още преди три години тя и учителката й предсказали появата на заразата по време на обучителен семинар.

"Присъствахме 19 души. Направихме обща медитация и всички видяхме числото 19, свързано с много смърт и страдание", връща лентата пророчицата. Според нея COVID-19 e уникален световен бизнес, от който много хора печелят. Авторите на идеята бих нарекла гении. Те създадоха най-известния вирус на всички времена", смята Зара. Тя съветва хората да не изпадат в паника, защото страхът привлича още повече страх.

"Вярвам във вибрацията. Ако човек не се страхува и не мирише на страх, нищо не е в състояние да му повлияе. Когато усетя страх, веднага вадя „тенджерата“ с ритуали и го премахвам. Често чувам да казват, че човек ползва 2% от мозъка си. Пълни глупости! Човек използва пълния си потенциал, просто едната част е осъзната, а другата - не. Осъзнатата е 2%, а неосъзнатата 98%. Най-скритите ни страхове са нашите най-дълбоки  желания", убедена е ясновидката.

 

Илияна Караланова

Илияна Караланова

Отговорен редактор Marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (13)

Мераклия

Мераклия

07.02.2021 | 15:40

По здравна каса приема ли клиенти?

Отговори
11 0
Гороломко

Гороломко

07.02.2021 | 14:26

Открила туй, открила онуй... евала. Ще ми се сега да ми открие цолажа и дължината на Шкура, щото знам че е голям и дебел, ама вече не мога да го видя изпод шкембето... Аз мое съм прост, ама иб@ кат магари...

Отговори
12 1
Към майна !

Към майна !

07.02.2021 | 13:58

Майна,ти си истински педер!!! За щяло и нещяло само Славчо ти е в устата . Явно много ви е шубе цялата ви помиярска пловдивска гербаджииска крадлива сган !!!

Отговори
5 7
Dicho

Dicho

07.02.2021 | 12:58

Kat spermoqdka iglejda.

Отговори
9 0
Майна

Майна

07.02.2021 | 12:30

Ако не те занимават с китайския менте грип пуснат от лабораториите ше те занимават с ПРОСТИТУТКИ, ако не те занимават с проститутки ше те занимават с отровите наречени ваксини, ако не са ваксините ше те занимават със СлавчУ , ако не е СлавчУ ще те занимават с някакви ман-гали и лгтб безродни организации. Само ку-рви проститутки комунисти циг-ани и безродни престъпници . Как не написахте една свястна новини положителна за някой кадърен българин или българка което нещо са постигнали с местен труд и знания ? За някои уникални лекари мозъчни хирурзи за някои оперни български певци хора на изкуството медицина , аристокрация ??? От сутрин до вечер негативизъм чалга пристащина ку-рви цигани и проститутки . Ба-ХТИ фекаломета

Отговори
16 1
Ки хора бе Дайте ве

Ки хора бе Дайте ве

07.02.2021 | 12:22

Аве Нещо цяяяяяяяяла седмица нищо за онова четирибуквено същество Мегз няма Пък да не говорим за онова двубуквеното ЛО Ко става Дайте предни задни бузи

Отговори
10 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

07.02.2021 | 11:54

На тази изрусена самозвана гледачка и пророчица,веднага мога да и кажа кой е бил баща и---някой 100 процентов ман.гал,ама от онези от северна България,където точно с такива типични номера си живеят цял живот.Ако си малко по-хлабав в главата и попаднеш в ръцете на тази пиклива пик.ла,направо си свършил от всякъде.Моля редакцията на Марица да спре да прави реклама на такива криминални лица.

Отговори
12 1
От къде ги копате таквиз

От къде ги копате таквиз

07.02.2021 | 11:53

Отново изтипосано четирибуквено еврейско хайванче То кучката ми така съм я кръстил Зара Лесно помни хайвана името си Още по лесно реагира Явно бащицата и като е видял кво бавноразвиващо и русо се е пръкнало и беж да го няма Ако и бяха турили някое име с повече от четири букви не знам дали нямаше да дава винаги заето

Отговори
10 2
Хихи

Хихи

07.02.2021 | 11:30

Евтинко е платила за тая бозица- статия, пълна с клишета, нацъкана у вецето по време на сутрешното [email protected]не.

Отговори
14 0
Право на отговор

Право на отговор

07.02.2021 | 12:45

Ти, който си с този интересен никнейм "хихи" , ти колко плати, за да се скриеш зад екрана на лаптопа и да напишеш хейта си ? Много повече е платила,повярвай ... Повече от твоите 10 лв. , които си платил за интернет. Мишка такава

Отговори
0 13
Хихи

Хихи

07.02.2021 | 12:59

Лошо, ако е платила много. Статията повече от 2 лева не струва. Както казах- времето за един сутрешен тоалет.

Отговори
8 0
гангбанг

гангбанг

07.02.2021 | 11:14

Някакви снимки нямате ли топлес да видим шевовете на циците и добре ли са сложени.Да не и падне силикона на гледачката.Аман от платени реклами и продажни журналя

Отговори
19 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай