71

Скандалната Андреа хвърли бомба! Отслабнах с мазохизъм, не с инжекциите на Галена

Андреа хвърли нова бомба. Блондинката призна, че е пробвала инжекциите за диабетици, които напоследък са истински хит в светския елит като нетрадиционно и ефикасно средство за отслабване, което обаче не е без рискове.

Затова и след кратко ползване, Андреа се отказала от въпросното средство за вталяване и пак заложила на обичайното – ограничава храната си, пише Уикенд.

Андреа направи чистосърдечното откровение в разговор с фенове в инстаграм. Певицата бе попитана дали е пробвала инжекциите на Галена. Блондинката възкликна: „Не са нейни, всички вече ги ползват… Имам предвид май всички си ги слагат, доколкото знам. Опасни са по принцип, защото забравяш да пиеш вода. Аз също съм ги пробвала и наистина трябва да не забравяш да пиеш вода и по-малко да хапваш, защото е опасно”, изказа се Андреа по въпроса. Тя предпочита да поддържа фигура по традиционния начин, като се ограничава колко храна приема, или както тя се изрази, с глад. „Отслабнах с мъка, с глад”, обясни Андреа.

Хитовата певица беше в настроение и коментира с чувство за хумор дори по-лични въпроси, като например как е с хормоните. „Перфектно. Някакъв хормонален дисбаланс ли виждате в мен? Наскоро ги изследвах, всичко е ток и жица”, задоволи Андреа любопитството на феновете и по този въпрос. Те обаче продължиха да питат, като най-голям интерес имаше с кого би направила дует, като се споменаха и имена.

 
Първо бе това на Софи Маринова. „Софка е № 1. Истински, готин, добър човек”, заяви блондинката веднага, като допълни, че колежката й е и много талантлива. Андреа би направила дует и с Ивана, с което вероятно е изненадала мнозина. Все пак двете са доста различни като изпълнителки, но пък оказа се, че са добри приятелки: „Ивана ми е приятелка. Тя е Водолей като мен. Интелигентна, истинска жена”.

А още един дует с Азис? „Той май с Мадона ще прави. Така чух”, възкликна Андреа и избухна в неудържим смях. Трябваха й няколко секунди да се успокои, но не за дълго, защото се появи фен, който заяви, че чака да направи дует с Лейди Гага. С това явно подсети Андреа за шегата с Азис, с който имат дует „Пробвай се”, защото последва втора, пак през смях: „Ще настъпи. Като Азис направи с Мадона, аз съм следващата с Лейди Гага”.

Разбира се, Андреа се шегуваше с най-добри чувства. Самата тя обаче май се притесни как биха се изтълкували закачките й и неочаквано постави въпроса: „Защо съм такава?”. Тя призна, че често иронизирала хората. „Аз не може ли да бъда добър човек, невинен и чист? Хора, мислите ли, че съм зла? Аз се опитвам да бъда добричка, обаче някой път просто не мога да се сдържа. Иронията в мен е много силна”, заяви Андреа.

Скоро сама си отговори. Нека ни е весело, заяви тя, всеки с чувство за хумор никога няма да се обиди. „Мисля, че съм куку-перко, но не съм зла”, сподели още Андреа. По-скоро обичала да е иронична, забавна. Никога не е навредила на някого или пък да се заяжда, без преди това да е била провокирана. „Който е тръгнал с добро към мен, винаги съм му отговаряла със същото. Мисля, че съм справедлив човек”, сподели Андреа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Кибаров

Кибаров

05.10.2022 | 19:17

Беше сладка нормална жена, но природата е неумолима, вкисна й минджата мюштериите намаляха и пощуря

Отговори
0 0
Анти чалгар

Анти чалгар

05.10.2022 | 13:24

Тези чалгари вече не са смешни , вече са пародия . Тази не знае какво говори, по-добре всички такива да се скрият и да не се показват.

Отговори
4 0
Никоя....

Никоя....

05.10.2022 | 12:46

Браво....личи си толкова си отслабнала че нямаш вече и грам мозък ..как пазиш равновесие?! Е.б а.х ти майката ши.зо.френна...

Отговори
5 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?