46

Скандалната Албена Вулева се намеси в драмата с очите на Сашка Васева

Драмата с болестта и операцията на народната любимка от 90-те години Сашка Васева накара цяла България да ѝ стиска палци. Преди дни певицата призна в национален ефир за кошмара, през който минава през последните няколко месеца, и успя да разплаче всички зрители, дори тези, които в продължение на години не спираха да я хулят. 

Журналистката с остър и заядлив език Албена Вулева, която е омаскарявала не една или две звезди в предаването си "Сигнално жълто", също показа сърце в тази ситуация, а драмата на Сашка я накара да се разчувства, пише slava.bg. 

"Колко тъжно...Здравето е най-важно! Сашка е много добър човек, пожелавам й да се оправи бързо и да се върне към предишното си излъчване. Не заслужава да изглежда така тъжно...", гласи коментарът на Вулева в социалните мрежи. 

undefined

Сашка мина през животоспасяваща операция за отстранява на тумор. Тя не губи надежда, че един ден ще прогледне и моли хората да я канят по участия, защото музиката е нейния живот. Преди броени дни се качи на сцената на "Пирин фолк", а цялата зала бе на крака по време на нейното изпълнение. Съдбата на Сашка не оставя бездушни дори най-големите й душмани.

Тези, които наистина познават Сашка, споделят за нея, че е прекрасен човек и по никакъв начин не заслужава да страда толкова много. Всички се молят, че ще се случи чудо и тя ще е отново предишната лъчезарна жена, която сме свикнали да виждаме от малкия екран.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Бръм ммммммм

Бръм ммммммм

31.08.2022 | 07:42

Не слушам чалга и не ме интересува . Не понасям и чалгари.

Отговори
1 0
Тръцццццц

Тръцццццц

31.08.2022 | 07:39

Все ми е тая чалгия не слушам и не понасям чалгари.!!!!! Казах.!!!!!!!

Отговори
1 0
Албатрос Алкатрасов

Албатрос Алкатрасов

30.08.2022 | 14:04

Какви са тези шалци?

Отговори
1 3
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

30.08.2022 | 13:28

КЪСМЕТ КУРАЖ госпожа ВАСЕВА

Отговори
7 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?