49

Скандална тайна лъсна в "Ергенът": Вижте кой прочут българин е баща на Людмила СНИМКА

Неделчо Костадинов - човекът, създал скулптурата „Викът на украинската майка“, е баща на една oт участничките в шоуто „Ергенът“ - Людмила, пише „България днес“. И творбата, и щерката на скулптора за броени дни взривиха обществото и успяха да го разделят на два лагера - на върли фенове и яростни хейтъри. Но скандалът продава и случаят „баща и дъщеря Костадинови“ е поредното доказателство за това.

Неделчо Костадинов разкри, че наследницата му е влязла в „Ергенът“, за да се забавлява, а не за да надене сватбената халка на Виктор Стоянов. „Не съм я мотивирал да участва. Людмила има свой път на развитие. Завърши реклама в Нов български университет. Създаде си онлайн магазин“, каза маестрото.

Той сподели още, че като баща се е придържал към два принципа на възпитание - щерка му да бъде себе си и да отстоява себе си.

„Не е необходимо родителят да се налага. По принцип аз не обичам да се налагам. На никого и за нищо. Така съм възпитаван самият аз“, довери скулпторът. По думите му Людмила не е имала желание да тръгне по неговия път или да се посвети на друго изкуство.

„Аз съм за пълната свобода на всеки човек и за независимостта на неговия избор. Трябва да си демократ и свободен, за да можеш да правиш нещо. Има ли напрежение и съгласяваш ли се с чуждото мнение, губиш себе си“, гласи житейското кредо на автора на „Украинската майка“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Невъзпитан

Невъзпитан

16.05.2022 | 14:43

Явно идиотщината се предава от баща на дъщеря...

Отговори
8 0
Dddddf

Dddddf

16.05.2022 | 12:58

Прочут?!?! Пълен смях! Лика-прилика са си! Гледах го тази сутрин - “странен” ми се стори…

Отговори
13 0
Анонимен

Анонимен

16.05.2022 | 13:18

Статуята и дъщеря му имат лека прилика

Отговори
11 0
Направо я е ползвал за модел

Направо я е ползвал за модел

16.05.2022 | 14:46

Толкова просто и злобно момиче, излъчващо клюкарски манталитет. Дано като се гледа в предаването отстрани си даде ясна сметка какво представлява и положи усилие за някаква положителна промяна.

Отговори
7 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?