49

Скандална измама в "Игри на волята": Кой ще изхвърчи?

Това е най-голямото нарушение в историята на предаването, коментират слуховете Димо Алексиев и Ралица Паскалева 

Подозират златната медалистка в кикбокса и таекуондото Албена Ситнилска, че е използвала неправомерно храна и телефон в "Игри на волята"!

Този слух обикаля в социалните мрежи, откакто водещите на предаването обявиха в събота вечерта, че има измама, извършена от един от участниците.

Димо Алексиев и Ралица Паскалева показаха храна, която тайно и в разрез с правилата е била консумирана. Обявиха демонстрацията като "изложбата на срама".

В анонса не беше посочено кой е съгрешилият участник, но в онлайн пространството вече има предположения и част от тях са за Ситнилска. И докато беше показано неправомерно използвана храна, то има сериозни съмнения, че в предаването е внесен и телефон, което също е абсолютно забранено.

"Това е най-голямото и безцеремонно нарушение в историята на "Игри на волята", за което има едно-единствено решение: "Ти си първият участник в историята на предаването, който е изгонен служебно", обявиха водещите Димо и Ралица, но лицето на грешника не беше показано.

Подобна скандална ситуация с нерегламентирана храна в "Игри на волята" имаше преди две години. Тогава стана ясно, че племето на Шампионите си е похапвало на Дивата река. Бяха показани кадри как участниците си пекат наденички край огъня и мажат филии с пастет благодарение на скрит в гората чувал, пълен с храна. Капитанът на племето Александър първо отрече, но после агресивно призна, за което получи наказание служебна номинация, която участникът не прие и напусна играта. Шампионите загубиха името си и след скандала бяха наричани Жълти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Който

Който

09.10.2023 | 19:29

Не духа на продуцентите излита .

Отговори
1 0
...........

...........

09.10.2023 | 18:09

Преди две години племето на Шампионите отвърнаха на на манипулацията на продукцията която им беше скрила една част от пъзела който трябваше да нарадят за да загубят и отидат на реката.Затова и жената на волейболиста Братоев им занесе чувал с храна там но вината за това пое Александър,а Братоев се измъкна като пръц от гащи и го изведоха уж по медицински причини. Предаването има нужда от други продуценти.Фродо и тупарев обучат да се гаврят с участниците.

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?