49
Следвайте ни

Скандален обрат в "Игри на волята": Вижте кой ще е победителят СНИМКА

viber icon

Противно на очакванията, Симеон няма да е победителят в "Игри на волята", въпреки че е категоричният лидер сред двете останали племена - на Приключеците и Бойците, пише Lifeonline.bg. Все пак напористия борец ще успее да се добере до финала, но ще се класира втори, твърдят запознати.

В топ три на победителите ще има все пак жена. Това обаче няма да е сладкото миньонче Елизабет, а хитрата полска кума-лиса, третата от козите в стопанството Паулина, наричана за по-кратко Поли. Но в крайна сметка победител в този сезон ще е... Андрей Гридин. Той е 32 годишен емигрант от Казахстан. Въпреки че е сред най-успелите ултрамаратонци ски-бегачи на страната си, която представя на Олимпийските игри в Сочи, Андрей твърди, че е напуснал родината защото не му харесвали „игрите и машинациите в спорта и как се ръководи той“ в Казахстан.

Досега в "Игри на волята" Андрей се отличава с изключително честолюбие, честност, откровеност, въздържаност и спортсменство. Доста пъти поведението му остава неразбрано от неговите съотборници. В началото той бе мълчалив и предпочиташе да слуша и наблюдава отколкото да говори. Казваше, че делата на арената са по-важни отколкото приказките на масата. След старта на предаването бе смятан от индивидуален играч от съплеменниците си Шампиони, но впоследствие успя да се отпусне и да се сприятели с някои от тях и по-специално с Елизабет, гимнастичка, която пропуска участието си в Олимпиадата заради тежка травма в петата. В един от последните епизоди, в капитанска битка се изправиха именно Елизабет и Валентин от Приключеците.

В съревнованието им помагаха Неделчо за Елизабет и бившият й съотборник Борис, който бе избран за секундант от Вальо. Двамата Приключенци надвиха Бойците, но от продукцията анулираха тяхната победа заради тарикатлъка на Борис Налбантов, който е рекордьор на Гинес по набирания. Няма да поставяме под въпрос дали и за рекордите си дипломираният юрист не е приложил някоя измама, както направи на Арената в началото на седмицата. В крайна сметка двамата капитани и техните помощници се завърнаха в териториите си без да донесат предимство на нито едно от двете племена.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?