49

Скандалът в bTV: Децата на Вики от "Мастило" не били войници, знаели родното място на Моцарт

Актрисата Вили Марковска влезе в яростна защита на децата на певицата Вики от емблематичната група "Мастило".

Сайтове нападнаха хлапетата, че са се държали зле в студиото на Би Ти Ви, докато известната им майка гостувала. Малките тичали, вдигали шум и смутили родителката си с отговори.

"Хора, какъв е проблемът с децата на Вики от "Мастило"? Специално изгледах интервюто й в Би Ти Ви и видях естествени, свободни и автентични деца. Войници ли трябва да са? Голям праз, че детето казало "ла*но", на тази възраст това си е в реда на нещата и синът ми на 8 г. понякога така “"избива" напрежението и се забавляваме.

Защо се бърка невъзпитанието с отсъствие на потиснатост и страх от това да не те накажат? Как не се обърна внимание, че децата говорят френски и знаят къде е роден Моцарт", възмути се Марковска.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Буцефал

Буцефал

11.06.2023 | 18:55

Супер коментари прочетох много точни и критикуващи тези от статията . Не съм го гледал това но чух доста коментари за това предаване и на се държали децата на тези измислени звезди.Коментарите бяха яко критика. По тв показват само децата на някой известен . Не показват деца таланти .

Отговори
1 0
а един стар седесарски чукундур, трол в Маричка

а един стар седесарски чукундур, трол в Маричка

10.06.2023 | 15:00

цъкащ си сам плюсовете да ви обясни, че богатите са все умни и красиви!

Отговори
2 1
така ли ?

така ли ?

10.06.2023 | 11:35

НА МАРКОВСКА ДА Й КАЖА МОИТЕ ВНУЦИ ЗНАЯТ СЪЩО КЪДЕ Е РОДЕН МОЦАРТ СЪЩО ЗНАЯТ ЕЗИЦИ И СЕ ДЪРЖАТ КАТО ДЕЦА И ВЪОБЩЕ ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ НЕ КАТО ПОТИСНАТИ И КАЗВАТ ВСИЧКИ КОЕТО ИСКАТ НО НЕ ГОВОРЯТ ПРОСТОТИИ И НЕ СЕ ЛИГАВЯТ КАТО ТЕЗИ ПР.ЪДЛИ КАКВИТО СТЕ И ВИЕ...ЗАЩИТНИЧКИТЕ ЩОТО СТЕ СЪЩИТЕ СЕЛСКИ ТОЯГИ И СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ТОВА Е ГЕНИАЛНО... ВЪЗПИТАВАЙТЕ СИ ДЕЦАТА И НЕ Е ЛОШО ДА ИМА СЛУЖБИ СОЦИАЛНИ КАТО В НОРВЕГИЯ И БЕЛГИЯ....ТОГАВА ЩЕ ВИ ВИДЯ.... ЕДНО ДЕТЕ ОТ РОДОПИТЕ ПОСТИГА САМОУКО РЕЗУЛТАТИ НА КОИТО И ГОЛЯМ УЧЕН МОЖЕ ДА ЗАВИДИ СВЕТОВНИ УЧЕНИ ГО ПРИЗНАВАТ А Е САМО СРЕДНОШКОЛЕЦ....ОТ СЕЛСКА РОДОПСКА МАХАЛА СТИГА ДО МАТЕМАТИЧЕСКАТА ГИМНАЗИЯ И ПЪТЯ СИ ОТВАРЯ САМ КЪМ НАУКАТА... .... ДРУГО ПОСТИГА РЕЗУЛТАТИ ОТ РОМСКАТА МАХАЛА И СЪЩО ДА ВИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ ЗНАЕ ЕЗИЦИ НО НАУЧЕНИ НЕ НА СКЪПИ ЧАСТНИ УРОЦИ А ДОКАТО РОДИТЕЛИТЕ ЕМИГРАНСТВАТ И РАБОТЯТ КАТО РОБИ ЗА ДА ГИ ИЗУЧАТ..... Я НЕ МИ ПАДАЙТЕ ОТ НЕБЕТО К.УР.ВИ СМОТАНИ.. АМИ СИ ВЪЗПИТАВАЙТЕ ДЕЦАТА....НЕ Е ЛОШО ДА ИМА И В БЪЛГАРИЯ СЛУЖБИ СОЦИАЛНИ КАТО В ДАНИЯ И НОРВЕГИЯ ЩЕ ВИ ПИТАМ ТОГАВА.....

Отговори
12 0
стара майна

стара майна

10.06.2023 | 11:26

ИЗБИХА ТЪПОВЕРА ТАЗИ МАЙКА И ДЕЦА МОЖЕ ДА ИМ СЕ МЕРИ САМО БОРИЛ НА АСЕН БЛАТЕЧКИ .... ПО НЕВЪЗПИТАНОСТ ...

Отговори
15 0
стара майна

стара майна

10.06.2023 | 11:25

ГОРДАТА МАЙКА ВИКИ КОЯТО СЕ НАБУТА ПРИ БОГАТ МЪЖ И РАЗВАЛИ СЕМЕЙСТВО СЕГА СЕ ПРЕДСТАВИ С ДЕЦА ГЕНИЙ ОТГЛЕДАНИ ЛИЧНО ОТ НЕЯ КОИТО ГОТВАТ В КЪЩИ КЕКСЧЕТА С ЛА.Й.НА.... МАРИЦА УНИКАЛНИ СТЕ.....ПОНЕ ДА БЯХТЕ ГЛЕДАЛИ ПРЕДАВАНЕТО....С ТЕЗИ ЛИГЛИ...

Отговори
14 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?