3906

Скандалът трещи! Нови разкрития: Какви са отношенията между Светлана Гущерова и свекъра й

Светлана тресе мрежата, откакто наскоро се оплака, че е станала жертва на физическо посегателство от страна на ексбореца Кирил Терзиев. Тя отрече твърденията му, че двамата със съпруга ѝ Християн му дължат пари

 

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова нажежи мрежата с нови разкрития за семейството си и най-вече за свекъра си – бизнесменът Добромир Гущеров.

Светлана заяви, че за нея е необяснимо защо той твърди това и че спортистът е обсебен от мъжа ѝ. „Ако дължим пари, докажи го. Това е лъжа. Благодарение на нас носи скъпи дрехи“, заяви майката на четири деца в тв ефира. Тя отрече и твърденията му, че семейството ѝ е разорено.

 

Светлана разказа, че с Кирил се познават от много години, бил е на сватбата им с Християн, и че двамата мъже се сближили покрай Ковид пандемията. Децата ѝ, които са станали свидетели на физическата му саморазправа с майка им и са много стресирани от случилото се, също го познавали и дори често си играели с неговите деца.

 

Гущерова разясни и друга тема, която сериозно се дискутира в медиите – че съпругът ѝ не комуникира с баща си Добромир Гущеров. По думите ѝ семейството им не поддържа връзка с него от много години, посочвайки, че новата му жена стои в основата на разрива в отношенията им, пише standartnews.com.

 

 

„Християн не общува с баща си. Чела съм много глупости, че той ни издържа, че продал хотел, за да покрие борчовете му. Спряхме да говорим с него, след като стана ясно, че чакам син, когото кръстихме на него. Явно жена му се притесни, че вече има наследник. Той не е подарил една близалка след тази случка на децата. Не ги е виждал. Водили сме внуците му пред вратата, а той каза, че ще викне полиция и да си тръгваме“, разказа Светлана.

 

Най-вероятно Диана – жената до свекър ми, се е притеснила да не би на сина ми да му се припишат имоти, които според нея ѝ принадлежат“, смята моделката.

„Тя се оказа хитра и алчна жена, която настрои един баща срещу сина му и внуците. Хайде мен, ако иска, да ме уважава, но детето си и внуците? Не сме взели и стотинка от свекър ми“, казва в интервю Гущерова.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?