49

Скандалът се разгаря: Диана Димитрова и Владо Карамазов си размениха остри реплики

Актрисата Диана Димитрова реагира остро на думи на колегата й Владимир Карамазов, казани в интервю за радио "Фокус". Поводът е скандалът с наложения й преди 5 години физически тормоз.

"Да стане скандал и аз да се намеся без изобщо да знам какво се случва там? Ами горе-долу, не горе-долу, аз знам какво се случи в този конфликт, дори в същността, и мога да кажа, че нещата изобщо не са такива, каквито тази актриса ги назовава", каза по време на разговора Карамазов. 

От интервюто останах с впечатлението, че този актьор, започна да пелтечи и да се задавя в думите си, след като се спомена моето име. А на въпроса на журналиста "След 5 години?'', оставям сами да прецените, какво означава възклицанието ''А...'' и каква претенция за ерудираност носи (по моя край овчарите по подобен начин подвикваха овцете), написа във фейсбук Димитрова. 

Двамата актьори имали разменени "по три реплики извън сцените", които са заснели. Според актрисата по време на снимките на сериала "Откраднат живот" през 2017 г., когато се разиграва и въпросната случка, Карамазов не е бил част от екипа. Сигурно ми е следил телефона... или ми е светил, без аз да знам, казва още тя.

П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската професия, но мисля, че не е голяма загуба, допълни Димитрова. 

 Диана Димитрова пусна своя снимка с насинено лице в профила си във фейсбук.
 Наскоро актрисата публикува във фейсбук профила си снимки от преди 5 години, на които се виждат следи от физическо насилие. Най-често спряганото име до този момент е на актьора Юлиан Вергов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Петров

Петров

25.12.2022 | 21:09

Насилниците трябва да бъдат наказани. За това има съд. Всяка защита на насилника с аргументи, като "не ми харесва жертвата, много приказва, имала други връзки", измества проблема и го оправдава практически. Никой няма право да бие жени от позицията на физическата сила.

Отговори
0 0
Иванова

Иванова

15.12.2022 | 18:42

Усмири се г-це Диана.Остави хората на собствените им проблеми.Вече на всички им писна от името Диана Димитрова .Това, което и се е случило е определено насилие, както е насилие сексуална злоупотреба, грабеж, клеветничество и др.п. Човек търси възмездие и справедливост в съда.А колкото до Карамазов, той е от малкото хора в театралното съсловие който е прекрасна комбинация от талантлив актьор, красив актьор, интелигентен и умен човек.Карамазов е класа и много висока топка, драга Диана.Не му правете оценка.Неуместно и нелепо е.Кой Ви иска оценката на Карамазов.Коя сте Вие?Каква сте?Оставете ни вече на мира! За проблема Ви има съ

Отговори
0 2
Писна ми от тази жена

Писна ми от тази жена

12.12.2022 | 14:31

Май има психически проблеми

Отговори
5 3
Да вероятно има,но

Да вероятно има,но

12.12.2022 | 16:57

И на мен ми писна!Сега се заяжда с Карамазов ,то " голямата "актриса,лигла!

Отговори
4 3
Така е

Така е

12.12.2022 | 17:02

Подарила картина на един друг човек нарисувана със собствената й кръв.Е това какво ?Вещерство!.Той обаче се хвали,че се и влюбил .

Отговори
3 3

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?