Следвайте ни

Скандалът Мегз - Карбовски: Искал ли си е журналистът от Калина Паскалева

viber icon

Скандалната реалити героиня и журналистка Калина Паскалева също се включи в най-зрелищния скандал, който се вихри цяла седмица между Мегз и Мартин Карбовски.

Тя обаче разглежда скандала от друг ъгъл, а именно през призмата на политически интереси. Вижте какво написа Калина в дълъг пост в социалната мрежа Фейсбук. Цитатът не е редактиран, а дословно предаден:

"НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ КАРБОВСКИ Е ИСКАЛ С*КС ОТ МЕГЗ, А ДАЛИ И КОЛКО Е ОБВЪРЗАН С РАДЕВ И БСП. Сексуалното насилие в БГ се приема за нормално, особено ако жертвата - жената - не е с академична специалност. Тя може да е водеща на предаване, манекенка, певица. Плеймейтките няма да ги коментирам, защото тяхната гледна точка е субективна спрямо морала им - той обикновено е сравнително нисък.

В конкретния случай много хора няма да вземат насериозно думите на Мегз, ще си кажат - тя си го е търсела, можело е да парира Карбовски още в началото, а не да влиза в обяснителен режим, показвайки чатове.
Проблемът в този казус е много по-дълбок".

"Говорила съм за зависимостите в журналистическите среди много отдавна. Не само към дрогата, а и към обвързаността с конкретни партии. Мегз обвинява Карбовски в близки отношения с Радев, което би било резонно, дори да не чула разговори между тях.

Журналистът показва пристрастията си към президента. В неговите сайтове и страници публикува статуси на Иван Бакалов и Васил Петев. И двамата са против правителството, не го крият, напротив - използват всяка възможност да го демонстрират. Първият, който защити Карбовски в скандала с Мегз, беше Петев - нападна я по следния начин “Запомнете таз народна мъдрост:

Дори Карбовски да е българският Харви Уайнстийн, а Цветан Цветанов кандидат фитнес инструктора на Байдън за терена на “Граф Игнатиево”, това не значи, че Мегз не е най-обикновена нагла шаврантия от Раковски, Айова. The end.” Същият е отговорен и за изпращането до медиите на снимката на Владислав Горанов с пура от столичен ресторант.

Същият Петев беше писал за мен, че съм болна от СПИН наркоманка и проститутка в свой сайт преди 6 години. Ако вие не виждате връзката - ще ви я покажа. За да демонстрира симпатиите си към Радев, Карбовски публикува гледна точка на хора, които създават фалшиви новини и обслужват интереси на обвиняеми олигарси. Дали го прави срещу пари или не - може да отговори той. И то не на мен, защото не ме интересува. А на аудиторията си".

"Та, в скандала Мегз - Карбовски не е важно дали е искал секс от нея, а дали и колко журналистът е обвързан с политическа партия БСП и Радев. Както и колко е трезва преценката му за настоящите събития в България.
П.С: Аз съм работила с Карбовски - два от документалните ми филми са излъчени в неговия ефир ( финансирани са от мен ). Канил ме е на срещи и вечери. “Избягваш всякакви покани.” е бил неговият коментар".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?