71

Скандалът гърми! Диана проговори за голите си снимки, които изпращала на дъщерята на Вергов

Скандалът между Юлиан Вергов и Диана Димитрова се разраства все повече, а мълчанието на актьора засилва слуховете и ситуацията става още по-заплетена. Той само сподели, че Диана е пращала ужасни съобщения на невръсната му дъщеря. 

Тези дни се появиха слухове, че актрисата си е позволила да изпрати на невръстната Алена свои голи снимки, които Вергов е открил в телефона й и затова е побеснял и е вдигнал чудовищен скандал на колежката си от "Откраднат живот". Диана Димитрова вади на показ всяка подробност от случилото се и реши да коментира темата с голите снимки. 

„След писанията, че съм се пращала гола на дъщерята на Юлиан Вергов, чакам да излязат и с това, че съм човекоядец.“  

„ Не знам по какъв начин да разясня това писание . На мен също ми е любопитно да видя тези известия и би трябвало към Юлиан Вергов да се обърнете. Той излиза с тази позиция в медиите и на този етап единственото, което мога да кажа в тази ситуация, е, че ще го съдя за неистина “, добави Диана.

Въпреки че изрично отхвърля да е блъснал актрисата, Юлиан твърди, че Димитрова се опитвала жестоко да манипулира наследницата му. Според писанията Димитрова отправила и недвусмислени полови реплики към момичето, което по това време е било на 15 години, пише show.blitz.bg.

„Това е единствената причина тогава да не повдигна обвиняване против Диана за безчинство над малолетна.  Исках да защитя щерка си и да не й предизвиквам всичко, което щеше да последва. А с цел да предпазиш и защитиш някого, който обичаш, от време на време се налага да изтърпиш неща, които са свързани с несправедливост или оскръбления “, споделя Вергов.

 „Не желая да разясня дали се познавам с дъщерята на Юлиан. Тук към този момент става въпрос за съществени обвинявания, само че другояче всички гадаем какво тъкмо има на тези известия, и на мен ми е любопитно да ги видя “, споделя актрисата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ей, продължавате

Ей, продължавате

27.03.2023 | 08:34

да ни досаждате с лудата, злобна, развратна, комплексирана и нагла кранта. Докога, бе?

Отговори
27 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?