Следвайте ни

Скандалът е огромен! Азис и Фънки пред бой в "Капките"

viber icon

Азис и Фънки влязоха в як конфликт по време на шоуто "Капките", което приключи преди малко, видя "Марица". Попфолк идолът се оплака от бруталното държание на рокаджията.

Фънки демонстративно напусна залата, докато Рафи изпълняваше хит на Азис, преоблечен като Васко от Костинброд.

При оценките певецът изрази обидата си от държанието на Фънки. Той го обвини в неуважение и към труда на Рафи.

Рокаджията обаче отговори хладнокръвно, че има високо възпитание. И е бил потресен от външния вид на Рафи,хпреоблечен като Азис. Фънки се определи като профи в музиката, който разбира от тази материя.

"Ние аматьори ли сме?", реагира Азис! Водещите Геро и Зуека побързаха да успокоят страстите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Веселана

Веселана

02.04.2021 | 05:52

Прав е Фънки!Осъзнайте се!Мислите ли,че тая пошлост "Сен Тропе" е музика?!!Тия,които скачат срещу Фънки,питам харесва ли ви тоя мътен образ -джендър от долна класа -ще заведете ли детето си да го гледа и слуша?!Тая пошлост трябва да спре,това е всичко друго,но не и музика...Другите като Вергов и Хилда си мълчат,да има мир и да се въртят парите!И замазват...Не смятам Азис за достоен певец,може и да има глас,но не искам той да определя вкусове и да е на почит.И много други като него,за жалост...Ужас...С такива ли ще се славим?

Отговори
0 1
Х Х

Х Х

31.03.2021 | 17:30

Важното да има шоу !

Отговори
1 1
Браво Азис!

Браво Азис!

30.03.2021 | 00:35

Крайно време беше някой да каже на дебила, че се държи като долен селски простак. Отдавна трябваше да го махнат от това шоу и изобщо повече да не се показва по телевизията. След като се хвали че е водил всички извесни на концерти в България, става ясно защо всички ни мразят и не искат да се връщат. Щом дебила е лицето на България за тях, нормално да е така.

Отговори
10 5
Бръм

Бръм

30.03.2021 | 20:13

Циганията наречена чалга е план за затъпяване на нашата нация. Българската нация е болна за съжаление, и психически и физически. Интелигентен човек никога не би слушал тази пошлятина. Навязвайки ни, просташка музика, приемайки т.нар.западни ценности и унищожавайки нашето образование, и заменяйки ги с тяхната неграмотна тестова с-ма. Така се унищожава една нация, разделяй, разделяй и владей. Фънки е прав за тази пошлятина. Осъзнайте се, иначе край на нашата нация

Отговори
4 2
Не беше прав Фънки !

Не беше прав Фънки !

30.03.2021 | 00:19

Рафи не е виновен,че му се падна да имитира това и се справи идеално! Шоуто е точно за имитация и в случая Фънки какво искаше и от кого...!?!?

Отговори
10 3
Браво Фънки

Браво Фънки

30.03.2021 | 00:12

Време беше да изригнеш!!! СПРЕТЕ ЧАЛГИЯТА В БЪЛГАРИЯ!!!

Отговори
10 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?