Следвайте ни

Скандалът е жесток! Ето какво казал Уилям на брат си за Меган

viber icon

Меган Маркъл също проговори за напускането на двореца. Херцогинята на Съсекс отново успя да засегне британците, при това на расова основа. В интервю за списание „Пийпъл“, приятели на бившата актриса заявиха, че тя е била едва ли не принудена да напусне двора, защото отказали да я приемат.

„Това не беше начинът, по който Меган и Хари искаха да се справят със ситуацията. Но те бяха принудени да избързат. Има толкова лоша кръв в това семейство. Направо е токсично“, заявил приятел на херцогинята.

Американските познати на Меган охотно споделят, че ако нещата не се бяха стекли по подобен начин, тя никога нямало да си тръгне от Англия. И поставят на преден план факта, че принц Уилям пръв не одобрил избора на брат си за съпруга и го предупредил да не избързва.

 Херцогинята е била наранена от факта, че е третирана като аутсайдер в двореца. „Меган и Хари не усещаха да се чувстват комфортно с кралските особи, нито намираха утеха сред тях“, казва още източникът пред изданието.

В действителност самата кралица Елизабет също гледала със съмнение на брака на внука си. Меган вече веднъж била разведена и освен това скъсала всички отношения със семейството си. Всичко това не вдъхвало никакво доверие на кралицата, която обаче все пак решила да даде шанс на американката, която впоследствие предизвика такъв скандал.

За кралското семейство отдавна се знае, че има някои проблеми, но в трудни моменти винаги създават обединен фронт. Първите години Кейт също търпеше неприязънта на фамилията. От кралицата, през принц Чарлз до Камила и цялата фамилия — всички я смятаха за неподходяща за принц Уилям.

9 години по-късно, тя е пример за цялата нация, майка на три деца и любяща съпруга. А британците са категорични, че ще бъде и достойна кралица на нацията. Особено след като скандален гаф на собствения й съпруг едва не провали брака им, но тя се справи и с това, пише razkritia.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?