Следвайте ни

Скандалът е голям! Халваджиян избухна: Нещастници плюят по Зузи СНИМКА

viber icon

С много остри думи за публичното бягство на Зуека в чужбина излязоха почти всички родни знаменитости. Сред най-тежките обиди обаче избухна Ахавни Халваджиян - братовчедка на братята Магърдич и Джуди.

 "Мислех да ви споделя какво мисля за нещастниците, които плюят по Зузи, задето е решил да осигури по-добро бъдеще на детето си, в нормална държава, ама нямам желание. Нямам желание да си развалям неделята, а и те не си заслужават усилията.

Едно все пак държа да кажа: Този свестен и много талантлив човек има пълното право и ще си харчи парите, изкараните честно и с труд и талант пари, където си иска!

А вие, завистници и бъзльовци, на които все някой им е виновен, защото не могат да направят нищо смело и отговорно с живота си.. можете да продължавате да се давите в дребната си злобица и жлъч, няма да промените съществуването си към по-добро. За разлика от него", пише пр специалистът в профила си в социалната мрежа, цитирана от show.blitz.bg,

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

семейство Джендърян

семейство Джендърян

02.09.2021 | 13:16

Маги, Джуди и Зузи!

Отговори
3 1
Цялата фамилия

Цялата фамилия

02.09.2021 | 12:50

Халваджиян са страшна измет - нахални, алчни, елементарни, комплексари и перачи на пари. Гнусни са, да има как да изчезнат от държавата, заедно с тъпите им предавания. А тази овца никой не я е питал за мнението й. Да млъква.

Отговори
11 3
Мария

Мария

02.09.2021 | 11:46

Айде...Цялата фамилия Халваджиян се изреди да защитава Зуека! Докога ще ме занимавате със себе си? Не стига, че непрекъснато и вие, заедно с такива като Трифонов и неговата кохорта опросточвате и без това опростачения вече от вас български народ, а сега не спирате да ми налагате вашия псевдо морал.

Отговори
14 4
Този ще е новия президент на нагорни кар.бах

Този ще е новия президент на нагорни кар.бах

02.09.2021 | 10:44

Банда "културни" евнуси

Отговори
13 1
Георги v.

Георги v.

02.09.2021 | 10:44

Нещастник си ти с глупавите си и долнопробни предавания. С какво право обиждаш хората, които имат различно мнение от теб. Такива като теб и Трифонов съвсем са загубили чувството за мярка и смятат, че всичко им е позволено.

Отговори
19 3
Бъзю Бъзън Бъзев - Бъзовеца

Бъзю Бъзън Бъзев - Бъзовеца

05.09.2021 | 20:34

Боли ме хуя за дъртака Зую че избегал Гьочлерин в бедна Испания! С какво е по различен от 3-4 млн други бг Гьочмени? След 1 година ще се върне в БГ от носталгия гладен гол като въшка въшлюто!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?