Следвайте ни

Скандал във "Фермата" заради Антония! Флиртът я спаси, беснее мрежата

viber icon

Вторият женски дуел във „Фермата“ разпали страстите и създаде огромен скандал в bTV. Двубоят приключи с победа за една от най-сексапилните жени в шоуто – Антония Сандова, която получи и подкрепата на повечето участници. Художничката запази мястото си в стопанството след като надви с 10 на 5 точки адвокатката Милена Станджикова.

Резултатът обаче предизвика гнева на зрителите, които заподозряха, че дуелът е нагласен, за да се даде шанс на Антония да продължи флирта си със сегашния фермер Калоян и да има любовен елемент в предаването, пише Хотнюз.

„Иван, Андрей,опорочихте хубавия замисъл на играта.Но се играе в такова време, когато парите и късите поли са на мода. Жалко”, пише Жана Стефанова.

„Милена е достоен играч и заслужаваше да остане! Всички се обединиха срещу нея, но въпреки това тя се бори с усмивка. Браво, Милена, ти си победителят в този двубой!”, коментира Бонка Бонева.

До предпоследната битка силите между двете съпернички бяха изравнени, но на последния, решаващ етап, късметът изигра лоша шега на юристката. След като мина през всички препятствия, тя се провали при рушенето на стена от дървени трупчета. В същото изпитание Антония беше по-бавна, но свали повече „тухли“, като ги целеше с топки и триумфира като победител.

„Не ми е писано да хвърлям топки с тази ръка, трябва да подписвам сделки и договори с нея“, коментира Милена, без да свали усмивката от лицето си. В стопанството Милена предизвикваше полярни реакции със силния си, непреклонен характер и твърди позиции. По време на дуела зад нея застанаха само четирима участници – Асен Илиев, Даяна Ханджиева, Йордан Белев и Ангел Тенев, които се опитваха да надвикат по-голямата и шумна агитка на Антония.

„Във „Фермата“ бях много харесвана и много мразена. Страхотно се забавлявах, но и тъгувах. Преминах през буря от емоции и изживях своята мечта да участвам в шоуто“, заяви адвокатката преди да си тръгне завинаги от стопанството. Радостна от победата си, Антония се разплака и бе посрещната с бурна радост от подкрепящите я участници. Триумфът й на Арената автоматично й донесе номинация за фермер на седмицата. 

Коментари (17)

Играта

Играта

05.10.2020 | 16:54

Абе хора, това е игра и след дуел винаги един ще си тръгва. Ако беше останала Милена нагласената усмивка, щеше да се появи поредния разбирач как стават нещата и да обвинява, че от продукцията са я оставили, заради зрелищата, които сътворяваше. Все не ви харесва. Хайде спрете се малко!

Отговори
5 3
Jana

Jana

05.10.2020 | 16:30

Е голям дразнител е тази Милена

Отговори
6 2
Иван

Иван

05.10.2020 | 13:16

Още глдате ли ги тия простотии ферми , маскирани капки и всички тем подобни са предварително режисирани и се знае кой ще спечели това са пълни глупости губене на време.

Отговори
8 3
Ил2

Ил2

05.10.2020 | 10:14

От такива пишман адвокати ,страдат всички,,адвокат,,синоним на крадец.Тя се нагаждеше за всичко.Усмивката и беше от ярост и изкуствена през цялото време. За нея всички бяха тъпани а тя е над нещата.Ха ха най противната личност от всички Ферми.Предаването е добро и олицетворява всичко в нашата мили ТКЗС.

Отговори
22 12
Ил2

Ил2

05.10.2020 | 10:01

Защо трябва да харесваме Милена,брутална наглост,харесвате схемаджий че то БЪЛГАРИЯ е пълна с такива ,адвокати без чест и достойнство.Била много силен характер,значи не знаете нищо за нашите предци.Даже като адвокат няма елементарни познания,но да сплетени може?Проста нагла хамелеон мишка какво харесахте?

Отговори
19 8
Непозната

Непозната

05.10.2020 | 08:22

Ако в правосъдната система всички са като Милена, не се учудвам,че така ни възприемат в останалия свят.

Отговори
23 12
Цветелина

Цветелина

05.10.2020 | 06:53

Дуела беше нагласен в полза на Антония.На Милена бяха дали въздушни топки,които ги носеше вятъра и нямаха никаква тежест при удар.За мен победител беше Милена.Антония не ми харесва за годините си е амортизирана и е като погача в главата.

Отговори
33 23
Мария Стаменова

Мария Стаменова

05.10.2020 | 02:57

Мисля, че вече няма да гледам фермата. Водещите ме разочарована. Подкрепяха по всякакъв начин Антония ипоказваха негативно отношение към Милена. Смятам, че регламента на посл. игра е адаптиран към играта на Антония. Ако Иван и Андрей прочетат това, нека да знаят, че ще загубят аудиторията си.

Отговори
43 21
Катерина

Катерина

05.10.2020 | 07:47

И аз мисля, че регламентът е адаптиран за възможностите на Антония и не беше честно спрямо бързината и уменията, които показа Милена.

Отговори
31 10
Таро...

Таро...

05.10.2020 | 00:40

Горките адвокати до къде я докараха... По формати за мангизи... Да се клечат и клецат... Пияни заляни. Резил!

Отговори
32 22
Карта

Карта

05.10.2020 | 00:38

То е чудо, че някой гледа тая помия... Видях статията и коментирам Милена... тая Милена е такава тъпа помия.. Нещо се мъчат да я направят с характер... Не тя просто е ужасно проста нахална и не възпитана... За професионалист е нула, виж за аванта и слава умре... Ама то или го можеш или не... За нищо не става... Ще си зареже работата /тя няма такава/и ще се занимаваш с онанизъм.. Е га ти адвоката. Измислен... Да тя е измислен адвокат!!??

Отговори
25 31

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?